smått och gott.

Idag är det dagen innan löning och jag längtar ovanligt mycket efter lönen. Eftersom jag köpte en dator den här månaden så tog pengarna slut ovanligt snabbt. I vanliga fall brukar jag kunna slänga in några tusen på sparkontot men inte denna månad. Men jag är nöjd, det var ett bra köp.

Det finns så himmla mycket att köpa och fixa.. smågrejor som man knappt tänker på och som ändå kostar väldigt mycket i längden.. som sånna "bröstmjölkskuddar" (Kommer inte ihåg vad dem heter nu), bröstvärmare, amningsbh, badbalja.. bla bla bla...

Jag skulle kunna räkna upp sånna smågrejor i evigheter känns det som. Och man vill ju inte ha hela kalaset på en gång, så det gäller att köpa lite eftersom. Det är dyrt att vänta barn, trots att man försöker göra det billigt.

Annars så gör jag inte så mycket idag. Jag har tagit det mest lugnt och suttit och lipat framför extrem home makeover.. haha.

Igår var det sista Psykoprofylax kursen och det känns faktiskt lite sorgligt. Det har varit så kul att träffa andra och surra och få lära sig om hur vissa saker fungerar osv. Men nu är det hård träning som gäller, jag har ju bestämt mig för att få en bra förlossning. Och jag tycker att det går ganska bra hittills. Varje gång jag får en förvärk så fokuserar jag på andning och avslappning... så det börjar komma av sig själv. Jag längtar.


*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0