Kaffe på altan

När det är så här vackert väder; Solen skiner, vinden fläktar bara lite lätt, fåglarna kvittrar (shit va klyschigt detta lät nu).. Det är då jag mår som bäst. Jag får extra energi, blir inspirarad och allt känns så lätt.
Jag känner att jag vill bara glida runt hela dagarna.. slippa gå hem och vara inomhus och tråka...

Det är därför vi måste skaffa hus.

Jag ser framför mig hur vi vaknar på morgonen och fixar frukost och kaffe, Ralf har energi för 2 och vi tar ut frukosten på altanen och Ralf kan springa (stappla) omkring på gräsmattan och fixa och dona med det han vill. Vi behöver inte packa med oss hela vårat hem bara för att vi ska gå utanför dörren.. för vårat hem är ju redan där då..

Sen kan man ju gå till andra ställen oxå. Men ni förstår min poäng!

Nu är jag så där inspirarad och ser framför mig hur vi hittar det "perfekta" huset, som är ämnat för just oss, just vid detta tillfället. Vi flyttar dit och fixar och donar och nästa sommar kan vi sitta ute och grilla och mysa på i all evighet om vi känner för det.... Det hade varit underbart.

Det får nog bli ett mindre hus först, enkelt och inte särskillt fäänsy.. och det är nog enklast att bo hyfsat centralt nu i början, så man kan cykla och gå dit man ska. Men sen vill jag bo på landet. Men vi behöver nog mogna till lite mer först för det :)
om det någonsin händer :P


_____


I mogon, om det är sånt här väder, så vill jag göra picknick....
Och ja.. vi kommer packa med oss hela vårat hem.


*

Kommentarer
Postat av: Fanny

Jadu?? Skicka in en annons i annonsbladet? Eller någon på din ayurveda kanske vet?

2010-07-11 @ 17:52:18
URL: http://onmyroad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0