Fetdissen fetish och utvecklingsfas

Idag fick Ralf smaka på fisk för första gången. Fisk med potatis och ärtor typ. Inte en hit. Han gjorde grimas på grimas och vägrade svälja ner det han fick i munnen. Stackars Ralf. Nu blir det fisk varje dag denna vecka. Han måste ju lära sig.. Är det bara jag som är så här elak?

En annan grej.
Är det bara min Ralf som är besatt i sladdar? Alla sladdar. Tjocka, smala, de som sitter fast, de som är lösa... Han går gärna och håller i en sladd medans han går och tittar och utforskar något annat.

Förövrigt så håller Ralf nu på med massor med roliga saker.
- Han har kommit på hur man gör bubblor mellan läpparna och låter samtidigt.. ni vet. En stor bubbla.. fast det blir som inte EN bubbla utan typ en vägg (bubbelvägg?) mellan läpparna in till munnen...
- Han försöker komma på hur man hoppar, det går så där.. men ser himla roligt ut! Han går liksom omkring och gör alla möjliga rörelser med benen och fötterna och plöttligt så sitter han på ändan och gapskrattar :)
- Han härmar det man gör, pussar, vinkar, gapar, låter...
- Och han har kommit på att han tycker att det är roligt att dunka huvudet mot olika saker.. Känna hur det känns liksom :)

Det är en jäkligt rolig tid nu.


*



Kommentarer
Postat av: Fanny

Ja nu när du säger det ringer det någon klocka? Haha flummigt iaf :)



RALF! Charmören nummer ett! =)

2010-10-12 @ 01:02:03
URL: http://onmyroad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0