Kvinnokamp

Jag läste min kära vän Fannys blogg, och måste länka så ni också får läsa. För det är ju precis det här jag snackar om!!
Det är Männen som behöver visa andra män vart skåpet ska stå. DET ÄR MANLIGT att vara hemma med sina barn, att respektera kvinnor, att hjälpa till i hemmet och framför allt; det ÄR manligt att kämpa för sina kvinnor.

Fannys inlägg


Kommentarer
Postat av: Cecilia L

Så jäkla viktigt ämne alltså!!!



Efter många grodor så var jag beredd att träffa min prins - då bestämde jag mig för att det var slutcurlat, slutdaddat och slutfixat för en mansgris i mitt liv! Jag tog saken i egna händer och fick världens bästa man (för mig)! Jag är av en del av mina väninnors tycke "bortskämd" av min Magnus, som nästan alltid lagar maten och diskar, går i tvättstugan, ja listan kan göras låång! Men jag "skämmer bort" honom också, vi DELAR på allt som partners för att orka i vardagen - ibland drar den ena mer och ibland drar den andra mer, men vi drar alltid åt samma håll och hjälps åt, som en familj! Och jag tackar min lyckliga stjärna varje dag för min kärlek! Man skapar sig sin egna lycka :-)

2010-10-25 @ 21:10:10
Postat av: Liv

Cecilia: Du är en mycket klok kvinna. Det du säger är helt sant. Man kan fråga sig varför man som kvinna blir "bortskämd" direkt mannen är bra på att hjälpa till - men aldrig tvärt om?

Nä det är väl självklart att man ska hjälpas åt att gå mot samma mål.

2010-10-25 @ 21:41:53
URL: http://liivligt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0