Nu får jag ta mig i kragen

Jag tappade suget på att plugga så förra veckan gjorde jag inte mycket. Men det straffar sig för den här veckan måste jag då alltså plugga skiten ur mig. Jag ska försöka tagga upp mig med en massa positiva tankar, så förhoppningsvis vaknar jag i morgon med en helt ny anda. Förutom plugg så är det ju back to work som gäller, och jag kan inte annat än älska det!


Kommentarer
Postat av: Pappa o morfar Ö.

Jag själv skulle aldrig klara av att plugga på distans - eller plugga och samtidigt göra annat, t.ex. jobba.

Du har alla förutsättningar för att kunna göra jättebra resultat som elev/student. Men det är jättesvårt att plugga på "deltid" eller på distans.

2011-04-25 @ 20:56:24
Postat av: Liv

Jo jag håller med om att det är supersvårt. Inte riktigt min grej, jag föredrar en klass, ett klassrum och en lärare som jag träffar regelbundet. Men nu är det som det är och det är bara att försöka göra det bästa av situationen. Jag försöker tänka på att det snart är över :)

2011-04-25 @ 23:01:38
URL: http://liivligt.blogg.se/
Postat av: Pappa o morfar Ö.

Jo, det är klart, att Du ska försöka :-)



Men kom ihåg att jag själv hade från början trasiga och obrukbara gymnasiebetyg från ungdomen. Jag började senare på Komvux när jag redan fyllt 36 år (10 år äldre än vad Du nu är).



Komvux blev för mig en totalvändning i livet, trots att jag var så gammal. Plötsligt fick jag bara toppbetyg som gymnasiebetyg och kunde söka in på precis vad jag ville. Det var bara att välja och vraka.



Om Din insats på de studier Du har börjat inte fungerar - kom då ihåg att Du bara är 26 år och att Du har alla möjligheter att genomföra vanliga Komvuxstudier och högskole/universitets-studier därefter. Och att detta är mycket mycket enklare och mer normalt.



Kram till både Dig och Ralf / Pappa och morfar Ö.

2011-04-26 @ 21:06:38
Postat av: Liv

Jo det är lite meckigt när man måste ta hand om ett barn samtidigt, men jag har bestämt mig för att det ska gå. och just nu känns det faktiskt ganska bra. Men får pussla, peppra med en massa positiv inställning också får man försöka ha ett öppet sinne och tillåta allt ske. Men om det ändå skulle gå åt helvete så är det ju inte kört. Jag får bara ändra mina planer för en stund:)

2011-04-27 @ 08:19:40
URL: http://liivligt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0