Det blir vad man gör det till

Sen min moster dog har jag varit sjuk femhundraelva gånger. Väldigt tråkigt. Alla säger: "Det har nog varit för mycket för dig den här hösten med allt plugg, jobb och sen dessutom dödsfallet, gravid och allt", och ja, det ligger någonting i det. Men just nu struntar jag i anledningen och vill bara vara frisk. Fogarna är tillräkligt.

Tanken som slog mig är "Jag blir nog frisk när jag jag inte känner att jag MÅSTE bli frisk mer" När jag bestämmer mig för att allt får ta den tid det tar och allt blir som det blir, och blir bra ändå. Släppa allt och lita på processen. Det är svårt men jag försöker. Jag kan ju faktiskt ha det bra ändå, om inställningen bara är den rätta.

Det funkar ju uppenbarligen inte att bara äta bra.

En klok person lärde mig en gång för lääänge sen (ca 20 år sedan) "man måste ha kul för att bli frisk". För dem som inte förstår den meningen så betyder det att om man grottar ner sig och blir bitter så blir det bara värre, men släpper man taget och njuter av tillvaron man har så blir man frisk. Dessutom så vet ju alla att tiden går fortare när man har roligt :)

Så nu ska jag pyssla.


Kommentarer
Postat av: Cissi

väldigt fint skrivet liv :) hoppas du blir bättre kram // cissi ♥

2011-12-14 @ 13:49:15
Postat av: Liv

Tack Cissi!

2011-12-16 @ 17:52:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0