Vad förtjänar man efter den här dagen då?

Okej. Igår var vi först en snabbis på 50-års fest i Kalix och sen susade vi direkt vidare till en 70-års fest i Piteå. I piteå stannade vi till kl 22.00... typ? (Eller något sådant) Idag kom bestraffningen. Ralf har varit på sitt allra Ralfigaste humör. Gnällt, skrikigt, gapat, kastat, gråtigt, kastat sig, rivt, stökat.... listan kan göras lång.
 
Eftersom han inte är som andra barn som sover lite längre på morgonen när han är vaken lite längre, så har han ju då alltså fått typ 3 timmar mindre sömn än vanligt, och därav monster-humöret.
 
Medan vi har försökt ta tag i lägenheten som mer eller mindre förfallit så har alltså vår stackars son inte alls haft roligt. Och vi föräldrar har väl i stort sett.. stått ut. Och lägenheten är (kors i taket) ren.. som fan!
Jag har skurat och putsat från golv till tak!
 
Men nu är tiden kommen. Klockan har slagit den magiska tiden då Ralf äntligen ligger i sängen och inväntar John Blund. Pappan läser och försöker få barnet att bli lugnt och mamman funderar på vad hon förtjänar att hetsäta ikväll.
 
Fruktsallad kanske? Med en massa färska bär? Eller grillad ananas med vaniljglass? Eller blåbärspaj på mina nyplockade blåbär?
 
Något ska jag hitta på, det är ett som är säkert.
 
Ha en bra söndagskväll gott folk!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0