Morgonstund och ingen blund

Just nu sitter jag fortfarande på jobbet. Är trött som fan och ser ut som en död människa som hälsar på från hellvetet.. Idag SKA  jag ringa läkaren. Jag har skjutit upp det aldeles för länge nu och i natt sa Sanja åt mig på skarpen att jag måste göra det idag. Jag antar att det inte är nå annat än järnbrist men jag måste ju kolla upp det endå. Sen vore det nog bra om jag fick en röntgentid för knölen i min mage som vägrar försvinna. Jag har haft den nu i en månad och det är inte skönt.

Dagpresonalen kommer väl om 10-15 minuter så då bär det av till örnäset. Kaffe och frulle och väcka Robin för att åka in till stan och få sista pappret påskrivet av Riksbyggen. Sen får jag se om det blir till att gå till läkaren idag eller i morgon, beror på när jag får någon tid.

Sen ska jag försöka sova för jag jobbar natt i natt också. Helgen är jag ledig och det ska bli skönt som fan. Jag ska gotta mig med yoga varje dag i helgen och möjligtvis ett glas vin på lördagen :)

Nu ska jag packa ihop mina saker och invänta dagpersonalen.

*


Idag är jag arg.

Robin kom hem från jobbet och väckte mig, Idag ska vi ringa många viktiga samtal så jag klev vackert upp. Plötsligt berättar han att styrelsern har skickat ett brev till socialen om att vi har stört en längre tid så nu om vi stör igen så får vi inte bo kvar. MEN Varför har de inte sagt någonting föräns nu!?!
Hur fan ska man veta att man stör om man inte får veta något?

Jajja, skit samma. Jag ska snart flytta  från denna lägenhet, vilket innebär att jag slipper min störda granne som bor ovanför mig, men det som stör mig är att det är samma styrelse för den andra som för denna. USCH!
Där försvann väl ungefär 50% av glädjen att flytta. Tack för det.
(nu vill jag bara flytta någona annan stans)

Nu måste jag bara försöka bli på bättre humör, hur nu det ska gå till.


Är hon inte underbar?Hon är så jävla bra i Tipping the velvetSen middag

Efter att vi sovit bort hela dagen så fick jag en aning panik över att inte göra något alls, så jag och Robin drog fort på oss kläderna och åkte ut på storheden för att kolla lite priser osv till läggan. Jag fyndade ett par mjukisbyxor för 79 spänn och så var det inte så mycket mer med det.

Nu är det dags för vår middag, vilket blir något så härligt som resterna från igår :) Haha!!
Sen vette tusan vad som sker i buskarna.

Lite KT Tunstall kanske?


Alla minns vi väl Bullen?


Hihi :D

*

Filmtips

En verklighetsbaserad film som är fruktansvärt hämsk. Bra story, bra skådespel, spännande, gripande. Se den.

Här har ni Trailern: ChangelingOvanligt att se Angelina Jolie i en sånn här roll, men jag tycker facktiskt att det blir berfekt!
Hon gör den skitbra.

*

All kärlek till dig min vän, mina tankar är med dig & JAG finns här.

De flesta som känner mig vet om sveket jag var med om för ca ett och ett halvt år sedan. Många kunde inte tro att det var sant och reagerade med stora ögon, svordommar, kramar och "Det är sånnt här som bara händer på film"  och "Helt otroligt att en människa kan vara så frktansvärt självisk". Nu är det jag som är en av de människorna. En vän till mig har nämligen varit med om ett liknande svek... om nästan inte snäppet värre. Jag lider så med henne och önskar verkligen att detta INTE hände henne, som hon har kämpat!

Jag känner mig så arg och ledsen för hennes skull. Och jag vet att jag inte kan göra något annat än se på och finnas vid hennes sida... men det är så svårt att inte kunna göra mer.

Kan inte alla där ute börja ta hand om varandra, istället för att vara själviska och elaka.
Fattar ni inte att det gör ont i oss andra!?

Den här är till dig min vän. Jag hoppas att du får all kärlek du förtjänar i framtiden.

(Det borde väl vara självklart?)

*

"Det märks att mamma är tillbaka"

Efter att ha varit bort från jobbet i 2 veckor så var det tungt att börja igen. Mestadels för att jag fortfarande inte är okej i kroppen men oxå för att jag inte längre pallar lika bra att jobba natt... och dessutom natthelg som innebär 35 timmar natt fre-lör-sön.
Men efter första natten, på morgonen, efter att vi hade gjort alla rutiner osv så sa "gubben" "Det märks att mamma är tillbaka igen" och hade ett underbart leende på läpparna och såg näst intill generad ut. Det värmde gott i kroppen min och livet kändes genast, om än för några sekunder, mycket ljusare igen.

Nu sitter jag här och det är sista natten för denna helg, och gudarna ska veta att jag har kämpat.. men just nu känns det lite lättare. Jag har inte fått någon svimmningsattack på en timme, jag har fått i mig lite soppa och snart ska jag och Sanja dricka kaffe och titta klart på filmen som vi började tidigare idag.

I morgon när jag går av jobbet så är det inte sova som gäller. Nej jag ska slita upp Robin ur sängen och fylla i alla de sista papprerna till banken, sen kvart i 8 ska jag ringa VC och kolla vad de tror är för fel på mig och se vad de kan göra för prover. Jag har ju trots allt gått omkring så här nu i två och en halv vecka så något är det ju. Om det nu inte bara är stressen & sorgen som orsakar detta.
Nåväl. Ett svar vill man ju ha.

Det är jobbigt att vara ledsen och arg, men jag kämpar.
Men lögner har jag fått nog av.

Ha det fint.

Välkommen

Just  nu försöker jag fixa till denna blogg.

RSS 2.0