Lyckad inflyttningsfest

Inflyttningsfesten igår blev väldigt lyckad. Jag hade super trevligt och roligt hela kvällen. Runt 18.30 spakade jag och Robin upp dörrarna och folket var välkommet att komma. Och det gick ganska snabbt så var vi flera stycken här.  Vid 23 tiden gick vi till Toscana för där var det karaoke kväll och endel av grabbarna hade klätt upp sig ordentligt inför kvällen. Trist nog så har jag inte bilder på alla.
Tack för en fin kväll.

Micke, Dan, Elin, Johanna och Patrik


Johanna, Patrik, Gabriella och Robert


Annelie Och Evelina


Dan och Angelika


Peder, Robert Jonsén Och Micke


Micke posar


Tack allihopa för fina pressenter! Jag och Robin sitter nu med olika hjärtplåster på oss och äter hjärtgodis där det står "du+jag=sant" Ljus är tända och blommor blommar :) Tack tack tack!


*

Martyrs

Såg en Fransk skräckfilm här om dagen som var fruktransvärt vidrig. Jag var nära att stäna av flera ggr, men det var något som höll mig kvar. Så här i efterhand tycker jag att den var jätte bra, men det är ingen film jag skulle rekomendera till någon efter som den var så äcklig och speciell.

MartyrsNåväl. det var bara det jag ville säga.


*

Kom ihåg!

Att släcka lampan i kväll!Vi måste vara snälla mot vår jord.


*

Filmtips!


Thick As ThievesBra film trots att jag inte är något större fan av Antonio Banderas. Spännande och roande och ett schyst slut på det hela.


*

Skratt, tankar och musik

Fan vilken rolig video, jag dör av skratt när jag ser den!Peace and Love i sommar :D

Sjukt bra band som ska dit

Abalone Dots
Anna Ternheim
Atmosphere [US]
August Burns Red [US]
Backyard Babies
Blindside
Bongo Brains feat Stefan Sundström
Bullet
Caj Karlsson
Chris Cornell [US]
Cult of Luna
Dengue Fever [US]
Deportees
Dia Psalma
Division Of Laura Lee
Erik Hassle
Evergrey
Fatboy
Frida Hyvönen
Gentleman & the Far East Band [DE]
Gogol Bordello [US]
Goodlooking Trash
Governor Andy/Inna Style Band
Graveyard
Hanna Berglund
Hello Saferide
Henry Rollins [US]
Håkan Hellström
Immortal Technique [US]
Jahcoustix [DE]
Jenny Wilson
Jerry Williams
Johan Johansson
Jonathan Johansson
Jonna Lee
Kalle Baah
Kleerup
Kung Henry
Laakso
Laleh
Lars Winnerbäck
Lykke Li
M83 [FR]
Maria Mena [NO]
Miss Li
Moneybrother
Monster Magnet [US]
Mötley Crüe [US]
Opeth
Pain
Parken
Perssons Pack
Peter Doherty [UK]
Promoe
Prop Dylan and The Reptilebrains
Raised Fist
Razorlight [UK]
Robert Belfour [US]
Sanna Carlstedt
Satyricon [NO]
Slagsmålsklubben
Sonic Syndicate
Sophie Zelmani
Strindbergs
Sugarplum Fairy
Sven Zetterberg Blues Band
The Coffinshakers
The Kooks [UK]
The Living End [AUS]
The Sounds
The Soundtrack Of Our Lives
The Stranglers [UK]
The Temper Trap [AUS]
The Wildhearts [UK]
Thåström
Tiamat
Timbuktu
Titiyo
Turbonegro [NO]
Tysta Mari
Ulf Lundell
Volbeat [DK]
Witchcraft


SCHNÜKEN!?
Jag undrar om man ens kommer hinna se ala som man vill se... det är ju så sjukt många bra band!


Sitter på jobbet just nu och grubblar, det är helt enkelt inte bra för mig att jobba natt.. jag grubblar för mycket då. Nåväl det får gå ett tag till.. tills jag kommer på vad fan jag annars ska göra för att tjäna ihop mitt levebröd.
Vissa saker måste jag helt enkelt ta tag i. Det går inte att blunda, i så fall kommer man få en käftsmäll av livet en vacker dag och det är ju djävligt onödigt.

Kommer på mig själv ibland och tycker att jag blivit så vuxen och ansvarsfull. När hände det?
Jag antar att det har kommit smygandes, men det kom verkligen till mig först för nån månad sen. Skumt! Mina senaste värsting år måste verkligen ha format mig. Det gör mig glad. Jag börjar mer och mer trivas med mig själv och litar på att det som jag känner inte är fel. Känslor kan inte vara fel. Men det gäller att lära sig utrycka dem rätt och kommunicera.

Kommunikation är verkligen a och ö.

Jag tycker att det är så tråkigt när människor inte förstår att vi alla är olika och fungerar på olika sätt, visst är det jätte bra att man har sina åsikter och tycker att de är det rätta åsikterna, men man måste ju oxå kunna ha förståelse för att andra har sina. Man har olika erfarenheter och befinner sig oftast på olika platser i en händelse. Låt då känslorna vara olika också!

Nu håller jag på att bli vindögd här av trötthet så nu ska jag slå på en film och hoppas att tiden går fort.

Först några låtar av bra band som ska på Peace and Love

Hoppas ni sover gott.*

Ett år och en dag.

Idag har det gått ett år och en dag sen jag sov första gången hos Robin, och i nuläget så bor vi ihop. Vem hade kunnat tro att det skulle gå så fort i svängarna?
Jag ska ju inte ljuga, så sanningen är ju den att jag föll ovanligt snabbt för Robin och han föll otroligt snabbt för mig oxå och förhållandet mellan oss blev väldigt fort seriöst. Jag tror att det var Turtles kepsen som fick mig intresserad. Sen att han låg och höll om mig hela natten fick mig att smälta.

Jag Älskar Honom.

Nykära och i festar stadiet (en annan del av köping)


IDag har vi tömt förådet i gammla läggan och vi är nu helt överflyttade. Dagen har gått undan och vi har fått upp lite tavlor på väggen, räknat på ekonomin och lagt upp en budget.
Så för 30-50 minuter sedan drog Robin på Bandy träning och jag sitter mest och väntar på att åka iväg till jobbet. Jag börjar klockan 22.00 och går av 07.00.

Till helgen kommer min kära vän Johanna och hälsar på oss här i Luleå, så då tänkte jag och Robin att vi slår på stort och fixar inflyttningsfest på lördagen. Det ska bli sjukt spännande att höra vad folket tycker om renoveringen osv. Kan knapt berga mig.

Nä nu ska jag fixa inför jobb. Ha det!


*

Liten pause i slitet

Idag klev jag och Robin upp 08.10 och öppnade portarna för den efterlängtade rörmockaren. Vi slog oss sedan ner och började hinka kaffe för att få piggna till så gott det går. Nu har halva dagen gått och vi har burit möbler och grejer fram och tillbka, fram och tilbaka, fram och... ja ni vet. Nu ser det ganska tomt ut här i läggan men det är fortfarande endel kvar.

Har nyss varit hos läkaren och kollat upp min förkylning och det är visst någon slags virus skit i mina lungor. Varför kan jag inte få någon sjukdom som går att bota med penicilin? Ajja, bara att vila så gott man kan.
Nu sitter jag mest och väntar på att Robin ska komma hem från shoppingturen så jag kan fortsätta bära över grejjer (jag har ju ingen nyckel!!!), rätt skönt med en liten pause så man hinner andas.

Nåja.. nu ska jag sluta slöa. Ha det fint.

(jag slänger in lite bilder sen när jag får tid)*

Mer kaffe

Idag lever jag med någon slags äcklig ångest i bröstet. Jag har försökt att börja må bättre genom att spela gitarr (vilket jag alltid gör), men eftersom jag är svullen i halsen har det inte gått något vidare. Vette tusan vad det är som sätter igång ångesten idag, möjligen har jag drömt något konstigt som gjort att jag kommit urbalans eller så är det bara stressen inför flytten... Hur jag ska hinna allt osv.

Well. Surrade med Emil en sväng här idag och han skickade bilder på hans UNDERBARA kattungar.. WOW, vilka små tussar, tror ni jag blev nå sugen då!?!

Nåja, nu ska jag fortsätta packa.


*

Morgonrutin = Långsam tortyr

Kom på jobbet igår klockan 22.00 med världens bästa humör. Allt känndes verkligen som frid och fröjd och jag var tillfreds med allt. Kvällsrutinerna gick som smort och vi skojade och pratade, men nu i morse så kom hellveteshumöret fram hos han jag jobbar och morgonrutinerna kändes mer och mer som en långsam tortyr.

Just nu som det känns så vill jag hälst av allt sätta mig brevid honom och spy ut allt för han, och verkligen berätta hur allt ligger till för att sedan avsluta med de 4 magiska orden "Jag säger upp mig" (hade nog gärna tillagt "gubbdjävel" oxå) Men det kan jag ju inte direkt göra med tanke på att jag faktiskt måst ha ett jobb för att kunna försörja mig. Damn!!

Nåväl,
en vacker dag kommer jag väl komma fram till vad jag vill bli här i livet, eller så kommer det någonting annat i mitt liv som gör att jag kan sluta jobba (och bli trasig) här. Tur man har bra arbetskamrater i alla fall och att Gubben inte är på sådant humör jämt.

Om 45 min är jag hemma igen i alla fall. Då ska jag bara gå förbi nyläggan och hämta febertermometern till Robin som verkar ha ASHÖG feber sen blir det sängen. Pust... Sova så mänge som möjligt och sen komma tillbaka och jobba en nattdjävul till.

By the way så såg jag en grymt bra film här om dagen.

Slumdog millionaire - trailer
*

Risk för takras!

I min trapp finns den fina lappen "Risk för takras" (Inte snöras?!)I natt ska jag jobba. Börjar klockan 22.00 och går av 07.00 Robin är sjuk och det känns som att jag håller på att bli smittad, men jag ska göra mitt allt för att lyckas hålla mig frisk. Ska ju jobba som en galning här nu framöver, så kulle jag bli sjuk så ligger jag risigt till.

Annars så är badrummet nu färdig renoverat så vi väntar bara på att rörmockaren ska komma och sätta fast handfat, toalett och element. Så jag håller just nu på att flytta över lite prylar som jag inte behöver ha här i läggen längre. Men det är så tråkigt så jag tar det pö om pö.
Well, det var lite från mig.

Puss och godnatt.


*

R.I.P

Nu har det gått ett år sen simon dog.

R.I.P
Simon Skarpsvärd
7/3 1987 - 2/3 2008
Många tankar till dig.


Trött

Nu hade jag kunnat gå o lägga mig för natten, och om jag bara viste att jag skulle få sova tills imorgon bitti så hade det nog inte funnits någonting som hade hindrat mig. Jag gissar på att jag och robin kommer gå och lägga oss ganska snart hursomhälst. Kanske slå på en film och ligga i sängen och glo tills ögonen stänger igen.

Kom att tänka på att det var väldigt längesen jag nötte björk så jag var tvungen att slå på min favorit med henne. Och det fick mig så klart att tänka på filmen "dancing in the dark" Otroligt bra film. Och då kommer jag förståss ihåg när jag, Paulina och André satt och såg den och snyftade ikapp i slutet.

Och när jag såväl börjat tänka på André så kommer ju alla inspelningsdagarna tillbaka till mig som om det vore igår vi spelade in vår förstå låt. Jag önskar så innerligt att vi kan fortsätta snart...

Här har ni den. (Lite tråkig som video kanske, men det är bara till för att lyssnans på.)Ah, ni får björklåten oxå som jag lyssnade på. Den är ju så bra !!!
(bra video här oxå :))Well, nu ska jag kirra lite örtte (mitt favorit te) det är nämligt väldigt bra att dricka innan man går och lägger sig. Tankarna och kroppen lugnar ner sig väldigt mycket och i den här årstiden är det oxå väldigt bra att dricka det eftersom de örterna som finns i är värmande och väldigt bra mot förkylningar osv.


*

1 mars och vårkänslor

Enjoy!


Annars så förgyller jag min söndag just nu med min kära gitarr och längtar till Robin kommer hem så jag får lägga armarna runt omkring han och känna lukten av min kärlek.
Någon med ett grymt filmtips?


*

RSS 2.0