Hot stone behandling


I dag har jag varit på en Hot stone behandling hos Sari. Ni vet förra tiden var jag ju tvungen att abvboka för att jag var sjuk, men denna gång blev det av. Behöver jag berätta hur underbar den var?
Rekommenderas till  alla!!


Äkta kärlek

Nu har alla mina fantastiska släktingar åkt hem till västkusten. Det kännslite tomt. Vilken fantastiskt jul och vilka fantastiska andra dagar det har varit. God mat, kortspel och messor med kärlek. Vi har firat mormor som fyller 80 bast i februari, vi har spelat bowling (för första gången i mitt liv.. typ) vi har käkat libanesisk buffé som var underbar och vi har sjungity och spelat massor.

Äkta kärlek. Äkta kärlek.

Nu sitter jag hemma i läggan och dricker mitt favorit kaffe med mina killar. Ralf springer omkring och river som vanligt men ska strax få välling och där efter få hoppa i säng.

Livet är underbart.


God Jul


Skrivtorka.


Men GOD JUL allihopa!


Jag har som vanligt glömt bort att skicka det som ska skickas och kom på det idag. Samt julklappen/födelsedagspressenten till mitt fadderbarn.

Jaja, bättre sent än aldrig.. eller?Strumporna bestämmer könet


Stor kille (4) om liten kille (11 mån) "Är han en tjej?"
Mormor "Nej, han är en pojke"
Storkille (4) "Men han har ju tjej-sockar på sig!"

(Lila sockar med rosa prickar)Dagens skratt

Vi har styrt upp med en riktigt fin myskväll.. Fruktsalladen står i kylen och gojsar  till sig, kaffekokaren puttrar och filmen är "hyrd".

Då tar Robin på sig skor, jacka, mössa och vantar och säger "Jag går bara och äcklar mig innan filmen".

Också stegar han ut på ballkongen


Jul-veckan

Nu Julveckan så kommer jag inte jobba så mycket. Men förmiddagar finns det chanser för er som vill boka in behandlingar. Mellandagarna har jag lite fler tider.

God jul.


Liv & Nervsystemet

Snart kan jag allt om nervsystemet verkar det som. Jag har nämligen anmält mig och kommit in på en utbildning som börjar nu i mars. Ska bli super spännande och roligt. Jag är samtidigt lite nervös eftersom jag inte är en expert på att plugga, men och andra sidan så har jag bestämt mig för att lyckas. Och det brukar ju inte vara jättesvårt att lyckas om det är intressant?Givetvis så handlar det om att behandla via nervsystemet. Jag berättar mer sen:)

Jag kan knappt bärga mig.


Fint med bekräftelse


När man har en kund som precis fått en behandling för första gången och hon är så nöjd att hon vill boka in en ny på en gång. Då vet man verkligen att man lyckats :)


Resultatet från "Ett Bet"

På tal om Tävlingen, om Robins städning, där den som gissade närmast skulle få 3 handtvålar i fina former. Den är garantarat klar och avgjord (För längesen). Jag väntade bara för att se om han kom ihåg det någon gång.. men icket.

Han höll det inte ens en vecka. Han dammsög enbart halva lägenheten.. och det är ju inte hela..

Så vinnaren är (trummvirvel) Fanny !!
Grattis!!
Du får tvålarna när vi ses nästa gång Fanny. Vilket skulle bli i helgen? Eller innan.. eller ja, Vi ser ju. :)


Jobbsnack

Idag har jag en sån där hattig dag på jobbet.
Robin jobbar 5.45-11.00 så först då kan jag börja jobba. Sen så ska Robin på ett möte klockan 14.00 så då måste han ha lämnat Ralfen till mig igen. Mötet vet han inte riktigt hur länge det är, så det är svårt att säga om jag kommer gå tillbaka till jobbet eller ej.

I morgon där emot så är det behandlingsdag. Det kommer att bli lovely!
Data-arbete är inte lika roligt som behandlingar.. :) Jag har kvar en behandlingstid imogon också, Så ni vet.


Bokat utbildningar

Idag har jag bokat in mig på två nya utbildningar (egentligen tre, men den tredje har jag ju redan påbörjat). Det ska bli superspännande när de sätter igång. Mars är månaden för utbildningsstart och jag kan knappt bärga mig.
Jag gissar att tiden dit kommer gå fort, men just nu känns det långt borta, tur att det är så mycket roligt som händer fram till dess :)

Jag känner hur detta har gett mig en extra boost med energi. Trots att jag är sjuk så kännerjag mig extremt peppad, glad, pigg och stark. Livet är underbart och det finns så otroligt mycket roligt man kan göra. 2011 kommer bli ett fantastiskt år.


Nackdelen med hett temperament och tv-spel

Jag ska nu berätta en sak som jag inte är stolt över men som jag trots allt kan se en viss ironi inför.

Sedan jag och min sabo blivigt beroende.. eller snarare besatta av att spela MarioKart på vårt Wii så har våra svordomar nått högre höjder. Vi drar så fruktansvärda ramsor av fula ord att vi nästan skämms medans. Man skulle kunna säga att svordomarna bytt dimension och nu hamnat i världsklass.

Men det ironiska i det hela är att vi saknar en av gummilisterna till ytterdörren så grannarna hör tydligt vad vi pratar om, om vi pratar lite högre än vanlig nivå, om de är i trappen alltså.

När man svär, så  håller man oftast inte Normal nivå, utan tar i från tårna och nästan skriker.

Jag undrar vad de tänker.

Nyss skrek Robin ut "Men förihelvete, kom fan inte och runka mig" Jag hoppas att ingen av grannarna var i trappen då. Vad ska de tro om mig?

/måste sluta sväraDagens skratt

Ser framför mig hur kunden säger för sig själv:

"Äh, fuck apelsinerna, jag tar chips i stället"
Varför vara nyttig en söndag liksom?HahaMitt dagliga skratt

Jag visar en bild för Robin som en vän till mig laddat upp på en vän till henne. En, om man säger så, mindre smickrande bild.

Jag säger till Robin: Asså, hur kan man ladda upp en sån här bild på en kompis? Fan va taskigt.
Och Robin svarar: Ojdå, har hon blivigt slagen med ful-käppen?

"Ful-käppen" hahaha!!


Öppna upp ditt hjärta.

Att ha ett öppet hjärta och där med vara öppen inför nya saker, upplevelser och synsätt gör en lyckligare. Att stänga sig gör att man utvecklas saktare och därmed hamnar efter  med   sig   själv, Man låser sig och kan i värsta fall bli trångsynt, besserwisser men till och med deprimerad.

När man öppnar hjärtat blir man mer flexibel i sitt tänkande och kan bemöta ny information på ett jämnare sätt. Man kan säga att man öppnar alla sina sinnen och välkomnar världen. Man tar emot den och tar hand om den informationen man får, känner på den, smakar på den och efter att man beprövat informationen i sig själv så bildar man en uppfattning om hur man själv känner och vill ha det.

Men att öpnna sitt hjärta är inte alltid så enkelt. Det lättaste är ofta att köra på i samma spår. Man tar de vägarna man känner igen så att säga. För mig har det varit en träningssak, och jag skulle väl ljuga om jag sa att det ALLTID faller sig naturligt. Ibland är det helt enkelt svårt, och det är helt ok att det är det.
Vi är inte mer än människor. Och alla dagar är inte likadana.

Det är inte för någon annans skull som man öppnar sitt hjärta. Det är inte för någon annans skull som man möter världen.
Det är för en själv.

När man låser sig så låser man nämligen in sig själv och ingen annan. Man avskiljer sig från världen och tillåter inte sig själv att bemöta allt utanför den egna kroppen och ofta inte allt innuti heller.


Vi gör vår egen lycka. Vi gör vårt eget liv.
(Och tur är väl det)Bebis på vift?

Jag undrade vart min lilla pöjk hade tagit vägen. Han var så tyst och stillsam.

Jag reste mig upp och fick syn på honom...... I babyskyddet i skötbordet.Glad

Är väldigt nöjd med livet. Allt verkar gå precis som jag vill. Mitt enda problem just nu är att jag är aningen förkyld och därmed lite trött. Men det är inte så farligt.. jag har ju mina kurer som hjälper mig :)

Annars är jag lite idé-fattig här på bloggen så ni får helt enkelt vänta lite :)


Planer och o-planer

Jag har varit vaken i en timme och hunnit ådstakomma ett blöjbyte och en kanna kaffe.

Vad ska dagen bjuda på?
Vad är jag sugen på att göra?

Kanske ta mig ett träningspass.
Kanske köpa lite dukar och färg och måla.
Kanske tvätta berget med tvätt.
Kanske slå in julkalppar.
Kankse gå på stan och shoppa.

Jag vet inte och vill inte bestämma mig nu utan dagen får helt enkelt visa mig.


Bussfolk och underbara människor

Idag när jag skulle in och möta Fanny på stan så var jag slö och tog bussen. Okej, jag erkänner.. jag hade skitbråttom för att jag hade sovit för länge.

Hur som helst så var det en super söt tjej på busshållplatsen som artigt frågade mig "vill du ha hjälp upp på bussen".. Trots att jag inte behövde hjälp så blev jag så där löjligt glad bara av att hon frågade.
För trots att man tror att människan är hjälpsam så har jag verkligen blivigt överbevisad sen jag fick barn. Det är fler än man tror som inte är villiga att hjälpa till.
(Jag har blivigt erbjuden hjälp 2 gånger på snart 11 månader)

Så tack gulliga du för att du gjorde min dag bara för att du erbjöd dig :)


Besök

Det händer så sällan men det är så roligt när det händer.

Vi har haft besök i kväll, som precis drog.
Det är en sånn där sak som man verkligen inte är bortskämd med när man fått kid. Jag tror att det handlar om att folk inte vill störa mitt i sänggången. Men mig gör det inget.

Nu ska vi ta oss en titt på tv4 play och kolla in kvällens avsnitt av "halv åtta hos mig".

Ha en bra afton gott golk.


Lyxig behandling

Idag har jag bokat in en "Hot stone behandling" hos stans bästa massör. Andra gången gillt? Sist jag hade bokat in en så blev jag ju sjuk så jag var tvungen att avboka samma dag.. vilket tyvärr resultarde att jag blev fattig utan resultat. Hon tar nämligen fullt pris om man avbokar samma dag som bokad behandling. Inga konstigheter.

Men nu är jag frisk och jag hoppas att det håller i sig för den 28/12 ska jag dit och lyxa mig i två timmar. 1200 spänn är priset och jag tror att det är värt det!
Hennes andra massage är då lätt värd priset och tiden.

Nu är det inte länge tills halv åtta hos mig börjar och efter det tror jag att vi går och lägger oss.
Fåglar som vi är.


RSS 2.0