Fluor


Det giftiga i "askmolnet" borstar vi tänderna med. Är det inte väldigt märkligt att borsta tänderna med ett giftigt ämne? Hur kan det tänkas påverka kroppen? Jag menar vi använder det oftast minst 2 ggr perr dag, så även om det är i väldigt små mängder så blir det ganska mycket i längden.

Flour är ett giftigt ämne som flitigt rekommenderas inom tandvården, på apoteket osv.

I den turkiska byn Kizilcaoern får invånarna i sig hela 5,4 ppm (miljondelar)
flour från vattnet, vilket gör att de ser ut som 60-åringar när de är 30. Efter 30-årsåldern drabbas de också mycket lätt av benbrott och männen förlorar sitt intresse för kvinnor. I närliggande byar, vars vatten kommer från en flourfattig källa, är människorna mycket friskare och åldras i normal takt. I indiska byar med höga flourhalter i vattnet accelererar åldrandeprocessen med samma hastighet som hos människorna i Kizilcaoern.

Flour är ett mycket starkt gift. Det finns tillräckligt med flour i en tandkrämstub för att döda ett litet barn! I toxikologiböcker klassas flour som ett starkt gift tillsammans med cyanid, som är en stark enzymhämmare. Man har tidigare använt flour som pesticid för att avlusa kycklingar. När man intar flour hamnar det förutom i tänderna även i skelettet. röntgen har påvisat skelettdeformationer bland barn med högt flourintag. Flera studier visar en 20 – 40 procent högre höftfrakturfrekvens i områden med mycket flour i dricksvattnet. Flour kan stärka benytan till en viss del men insidan av benet blir i gengäld skörare med flour.

Flour är en toxisk restprodukt från atomvapen- och aluminiumindustrin, som lurades på människor för att undvika problem med rening av flouravfall och för att öka vinsterna. Kombinationen flour och aluminium har visat sig förorsaka samma patologiska förändringar i hjärnan som kan ses vid Alzheimers sjukdom. Det finns dessutom flera studier som visar att flourtillskott inte förbättrar tandhälsan hos skolbarn.

När flourid kommer in i kroppen binder den sig snabbt till kalcium. Genom att kalcium finns i varje cell så binds flour till alla vävnader, inklusive hjärna, hjärta, lever och njurar. Flour är ett ackumulativt gift som hämmar kalciumomsättningen och cellpermeabiliteten, bryter ner protein och nedsätter kollagenproduktionen, är en av de mest toxiska metallerna, kan förekomma i vatten, komjölk, soyamjölk etc. Ett dagligt intag på mer än 2 mg kan försämra hälsan. Med åldern minskar njurfunktionen och flourhalten i skelett och blod ökar.



Vist är det ju så att man oftast inet sväljer sin tandkräm, men det räcker med att vi har det i munnen.

kortfattat: Slopa tandkrämen med fluor i.

Vicco är ett superbra alternativ som dessutom är överlägset bra mot tandsten.





*

Kommentarer
Postat av: vanessa

Roligt! Har skrivit om det förut, ser ut att likna ditt inlägg :D



http://fyranollfyra.wordpress.com/2008/07/15/flour/



önskar fler förstod! speciellt alla skolor... jag får ge barnen i skolan när jag är på praktik (utbildar mig till lärare) flour sköljning.. gör ont i hjärtat, men nu har jag försökt berätta för skolan om det hela, vi får se vad som händer.. flour gör så att skelettet vittrar sönder på insidan, när man blir gammal blir man benskör.. vilket är väldigt vanligt bland äldre. så himla synd! tandläkarna borde.. jaa.. UTBILDA SIG!

2011-02-28 @ 20:16:55
URL: http://fyranollfyra.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0