Notering

Jag har nu börjat inse att jag snart inte kan ta mina kära sitt-duschar längre. Magen är ivägen när jag ska ta mig upp från golvet, så det är otroligt svårt.
DET är illa!


*

På gott och ont


I morgon är det sista dagen för mig på denna kurs. Jag har lärt mig otroligt mycket och i morgon är det då upp till bevis, för då blir det tentaskrivning. Så klockan 09.00 sitter jag fullt fokuserad på ett svårt prov vilket varar i 1.5-2 timmar.

Idag fick vi riktiga patienter, i träningssyfte då förståss. Det var otroligt skönt att ha läraren till hands när man blev osäker, men allt gick faktiskt väldigt bra. Så nu känner jag mig mycket säkrare på mig skälv och får förhoppningsvis behålla denna säkerhet även när kursen är slut.Nästa kurstillfälle är i november, och jag hoppas verkligen på att jag kommer orka gå den. Men jag tror nog att jag kommer det. Jag kan ju fan inte hålla mig borta från att göra saker och lära mig saker, så hur ska jag stå ut att inte gå den? Jag får se till att ta hand om mig så ska det nog gå alldeles utmärkt!


Som vanligt så får vi ju hemuppgifter. Och jag kommer behöva Människor igen som vill ha en ayurvedisk konsultation. Jag går fortfarande under utbildning så det är gratis och jag kommer göra så gott jag kan.
Intresserade kan höra av sig till mig här eller till mig privat.

---

Som vissa kanske har förstått och hört så har jag talat mycket om att jag tror att någon ska dö. Det har liksom känts i hela min kropp.. och utanför.. som att det har vibrerat i luften.
Nu har jag fått det konstaterat. Min kära släkting Kurt har tyvärr lämnat det här livet och gått vidare.
Det som skrämmer mig mest med hans död är att han alltid har varit den älsta i släkten (på många år) och på något vis blir det som en nedräkning.
Så det gäller att hålla hårt i de gammla och ta vara på tiden som jag får med dem. De är ju mina guldkorn.

RIP Kurt
Flyg nu vidare


Och till alla mina andra gammlingar där ute skickar jag en stor kram!


*


1 Natt - 1 dator = ?

I Natt ska jag jobba ett extra pass, vilket passar sig utomordentligt bra!
Eftersom jag har haft migrän och inte kunnat jobba så har jag ju gå¨tt miste om tid, så det känns underbart att få igen den. Dessvärre så har ju en av mina käraste ägodelar (min laptop) total kraschat, så vad jag ska pyssla med som ska hålla mig vaken hela natten är ett mysterium. Jag tänkte att jag skulle ta med mig lite plugg, men det orkar man ju inte sitta med en hel natt.. när jag dessutom vet att jag kommer att bli väldigt trött (klev upp 8.30 i morse)..

Nåväl, det är ju bara en natt så nog ska det gå bra.

Sen är det plugg hela veckan som gäller. Jag ska till och med få mina egna patienter i helgen!! Hur spännande är inte det då?!

Nu ska jag tillbaka till köket och fortsätta med maten så den är klar när Robin kommer hem.
*

Vågen har talat

By the way så har jag redan gått upp 7 kg!
Jag vägde mig hos barnmorskan i tisdags och det ser inte bra ut för mig. Om man ska hålla sig på de rekomenderade 12 kilona när man är klar så har jag bara 5 kg kvar, och bara bebisen lär ju vaga 3-4 kg till.. haha Lycka till Liv. Ska bli spännande att se vad jag landar på.

Hur mycket hade ni gått upp i vecka 20-21?


*

Stoppad av en fågel

Igår påväg hem från akupressuren så blev jag stoppad av en fågel. Den tittade på mig precis som om den ville säga mig något. Men jag fattade ju hur som hälst inte vad, så jag nöjde mig ned några bilder och sen gick jag vidare.
När jag hade gått 2 steg tittade jag tillbak och då var den borta.Det var en vacker fågel. Och jag tycker nog allt att den ser vis ut oxå :)


--------------

Inatt dröme jag om tänder, en mycket märklig dröm. Och ja, Jag tappade en tand. Sägner säger ju att någon man känner ska eller är påväg att dö när man drömmer om att man tappar tänder. Det har inte stämt för mig de senaste gångerna. Men jag känner mig ändå inte så uppkäftig.*

Bra svar.

Alla har vi väl sett "Jizz in my pants" nu (!?)

Här har ni en till kul :)

Puke in my mouth


Idag fick jag nålar i huvudet för min migrän. De ska sitta i en vecka, så jag hoppas att det hjälper lika bra som sist!

Påvägen därifrån blev jag stoppad av en fågel som ville berätta något för mig, vet dock inte vad, vi förstod inte varandra.. men jag fick fina bilder på henne.


Godnatt
*

Jag är övertygad.

Fan va bra hon är!

Hajen


Kolla in henne på myspace :)

*

Sluta klaga och gör något istället.

Jag är så less på människor som klagar på saker som de faktiskt kan göra någonting åt. Sluta vara lat och ta tag i saker så kanske du slipper allt det där som du inte vill ha. Människor är så förbannat bekväma att de inte ens orkar fixa det för sig själv längre.
MEN NI SKA VETA ATT DET ÄR MYCKET ENERVERANDE ATT BEHÖVA LYSSNA PÅ ERAT TJAT!

Bara så ni vet, DET ÄR INTE SYND OM ER!
Och det är inte svårare för er än vad det är för alla andra!
Inse fakta, för först då kan ni börjas ta på allvar.

Bara ett tips.


*

Måndag 10/8

Första dagen efter semestern. Och nu är frågan: ska jag klaga över hur jobbigt det är att vara tillbaka och kliva upp (som idag) kvart över sex eller ska jag tycka att det är så himmla skönt att komma tillbaka till vardagen och verkligheten igen?

Inget utav det.. Eller både och?

Jag har valt att börja med en riktig mjukstart. Jag jobbar nu måndag, tisdag och onsdag 07.00-15.00 sen är jag långledig i drygt en vecka :D så det känns knappt som att jag är tillbaka från semestern.

Efter jobbet var det bara att gasa mot sunderbysjukhus för min EKG-grej som jag ska ha på mig till på fredag skulle kopplas på idag. TREVLIGT!
Nån läkare har fått för sig att jag har problem med hjärtat. Det tror dock  inte jag, men va fan.. nu får man det ju svart på vitt liksom så det är väl bara att stå ut med skiten.Annars har jag väl inte så mycket att tillägga. Jag är trött som fan och kämpar verkligen för att inte somna. Vi får se hur det går, men jag gör verkligen mitt yttersta.
Håll tummarna för mig :)*

Ultraljud

I går var jag och Robin på Ultraljud. Det var nog det bästa jag varit med om hittills. Att kunna se på tvn när den sparkade och samtidigt känna det själv i magen var fantastiskt. Barnmorskan gick igenom bebisen och berättade vad hon såg och vi var tysta och bara njöt av ögonblicket att få se den lilla varelsen. Det var magiskt.
När barnmorskan kom till huvudet och ansiktet var både jag och Robon nära att börja gråta det kändes så personligt på något vis att få se den llilles ansikte, Inte för att det var som att se det i verkligheten, men det var något alldeles extra.Beräknad tid för bebisen att komma blev flyttat till 5 januari. Precis som jag hade på känn :D Så då får vi se om den är punktlig, en tidsoptimist eller kanske har lite bråttom.
Men det viktiga är att om 5 månader så kommer vi att få se den. I verkligheten.

Tack för det.


*

Sommarkväll

En riktig sommarkväll har vi haft i kväll. En sån där som man vill ha varje kväll eller i alla fall lite oftare.
Vi drog ut till lulviken med potatissallad, grillgrejor, en påse ved, kubbspel, musik och lite lätt öl och folk öl. Där satt vi hela kvällen.. så nu är det en något trött Liv som lägger sig i sängen och njuter av grillrökslukten från sin kofta på golvet :)

Godnatt gott folk. Hoppas ni redan sover gott.*

RSS 2.0