Olika

Idag har det varit en bra dag. Jag började dagen med frukost (Pizza) hos Linda. Sen satt vi mest och surrade och jag fick ha hennes lilla boll till unge i knäet hela tiden :) vilket var väldigt mysigt! Sen tog vi en prommis till malin fram och tillbaka för att lämna henne där med hennes helghund.
Nu är jag hemma, har duschat och ska snart äta upp resten av min pizza för att sedan göra mig i ordning och åka till Snabel på grillfest. Dock har jag bestämmt mig för att inte grilla något eftersom vi kommer dit så sent (20.30-21.00) och ska hem runt 23.00 för att sova, Imorgon blir det nämligen bärplockning, känns liksom onödigt då.

Grymt skönt att ha semester och få göra vad man vill. Men stressen finns endå i bakhuvudet att jag MÅSTE hinna med mina hemuppgifter till plugget. Så jag får ta tag i det nu i helgen tror jag. Men jag är inte ett dugg orolig.

I går köpte jag ett par nya byxor. Eftersom jag inte kommer i nästan några av mina gammla nu så kände jag paniken över att inte kunna variera mig, jag hade nämligen bara 2 par kvar som jag kunde använda, ett par linnebyxor och ett par pösig jeans byxor... Så det blev ett par mamma-byxor.. jeans... kändes skumt... men skönt.

Nåväl. Det var det för den här gången.. Har som ingen större aptit på att varken skriva blogg eller läsa blogg nu för tiden, så ursäkta om jag är tråkig, men det finns ju så mycket annat kul att göra :) Som att äta till exempel.

Nu pizza.. Hej sväjs!



*

Semester nr 2

JA! Nu har jag semester igen. Efter 2 hårt arbetande veckor så ligger jag nu i sängen och njuter av ledigheten som har varat i hela 50 minuter. Så nu ska jag bara försöka somna för att sedan kliva upp ganska tidigt och förbereda för kalas och festligheter i morgon.

Ikväll kommer även min kära vän Johanna på besök för att stanna hela helgen. Det ska bli sjukt kul och jag längtar som en toka!

Nu sova. Godnatt.



*

Bilbingo + nattlig dagbok

Då har man varit på Bilbingo 2 dagar i rad med jobbet och inte fan blir det någon vinst inte. Oturen verkar förfölja mig när det gäller spel. Träffade en gammal bekant på bilbingot, Jessica, det var roligt att se henne för det känns som typ hundra år sen! Lika snygg som vanligt var hon och hon bar på vinnar glöden så jag undrar om hon vann något. Hon har ju haft turen att vinna 15.000 där en gång.

Sitter för andra natten i rad och lyssnar på musik som Ani DiFranco-you had time och Anna ternheim-My secret och fångar minnen från en tid som nästan blivit bortglömd i mitt straighta liv med manlig sambo, insatslägenhet och ett barn på väg. En tid i mitt liv som var fruktansvärt rolig men också otroligt svår. Jag har inte alls glömt, jag har bara funnit lycka.



Jag kan med gott samvete erkänna att jag ibland kan sakna den tiden i mitt liv då jag upptäkte och kom ut med att jag är bisexuell. Det hände så mycket, var så kaosartat men samtidigt lärde jag känna en del av mig själv som jag inte vågat lära känna tidigare.

I verkliga livet skulle jag aldrig byta bort det jag har nu men jag kan minnas tillbaka och le och vara glad över vad jag faktiskt fick vara med om, och vad jag ÄR med om. För trots att jag inte lever med en kvinna idag så är jag ändå fortfarande bisexuell, samma person med samma värderingar och ibland när jag får höra mindre roliga saker om oss onormala människor som har någon slags sjukdom förstår jag idag att det handlar om rädsla och okunskap och jag kan vara stolt för den jag är!




Tack för det. Nu ska jag gå och lägga mig i sängen.
Stå på er.


Tjiing!


Favorit fåtöljen rapporterar

Sista timmen på jobbet börjar alldeles strax oxh helgen har gått oväntat bra. Men min största längtan just nu är att få komma hem och krypa ner i sängen.. i tystnad, mörker och lugn...

Igår, söndag, så lyssnade jag och Robin för första gången på den lillas hjärta. Det var en häftig upplevelse och jag tror att både jag och Robin blev lika berörda. Det pumpade fort som tusan och lät friskt :)
Det var med hjälp av apparaten angelsounds. Eftersom jag fick den i tidig-födelsedags-pressent så kommer vi ju att ha kvar den så länge den funkar, vilket resulterar i att jag förmodligen kommer att lyssna på det lila hjärtat varje dag nu i en period framöver.
Till och med i natt så ångrade jag att jag inte tagit med den till jobbet. haha

Just nu är jag så trött så jag ser nästan i kors, så det går inte fort att skriva ett inlagg, eftersom jag måste läsa igenom det jag skrivit och knappt fattar vad det står. Så jag väljer att avsluta och återkomma vid ett annat tillfälle.


Tjoo!




*

coffee & cigarettes



Det bästa i hela filmen!


*

Embryo




Du har tänt ett
litet ljus i mig
som brinner
av egen kraft

Sex veckor...




Jag har ett hjärta
litet som ett valmofrö
i mig



-Liv 2009-05-06




*

Och vem vill bo där?


"...för lögner är precis som sand
 blir det tillräckligt många så bildas ett land.."


(Från min text "Brevet till dig, Ditt otrogna as!")


-Liv

För utan energi blir jag lika med noll

Din törst
förvandlar mig
till uttorkad


Och medans du vill ha
försöker jag
spara


Din hunger
får mig
att svälta


Och medans du tar
kämpar jag för
att behålla



-Liv

*


Tillbaka på jåppet!

Då satt man här igen i favorit fåtöljerna. Livet känns allment pissigt just för tillfället och jag måste erkänna att det faktiskt är ganska skönt att infinna sig på jobbet. Här kan man fokusera på annat. Istället för att vanka av och an hemma och inte kunna sova på natten så sitter jag i stället här och tjänar bra med pengar.

Jag funderar att köpa en bil. Jag grubblar fram och tillbaka och blir knappast klokare på det, men förmodligen så är det bara något som håller mig sysselsatt tills det att jag har besämmt mig. Jag brukar ju annars inte ha så svårt för att bestämma mig, men ibland är det som att jag behöver bearbeta tankarna.. lixom skära dem i småbitar för att sedan dissekera dem.

Nä. Om sanningen ska fram så är jag på för dåligt humör för att skriva.

Här har ni en bra låt.




*

Larvigt middags besök

Ja, man kan väl säga att rubriken säger det mesta, men jag får väl förtydliga lite :)

Färska råvaror ska man ha när man lagar soppa. Potatis, kål, purjolök och broccoli- soppa (brukar ha i spenat oxå, men mitt minne svek) stod på menyn idag. Så djävla gott! MEN när jag står och lagar mat som bäst, med min vän johanna i luren oxå så överraskas hon av ett tjut från andra sidan luren.
JAG som sitter där på andra sidan luren har nämligen fått tassarna på en grön (äckligt mjuk) larv som kröp omkring på min broccoli som jag höll på att skölja. (larvens förmodliga överlevnadsinstinkt slog väl in när jag börja ruska och skölja)

Det possitiva i det hela är ju att man kan vara säker på att man äter färsk mat.
Robin som hade hört dödstjutet kom nyfiket lufsandes till köket och tittade på mig med ett överraskat leende är han såg att jag hängde över diskhon och skrek LAAARV!

Larven överlevde, men fick ett frittfall på ca 5 meter, vi släppte nämligen ut den genom fönstret.

Här har ni en likadan.


Nåja. Nu blir det in till stan och ta en fika och spela biljard. Ha en fin kväll!


*

Lite bilder från P&L


Thaimeny. Tyvärr fanns det inget för oss krångliga vegetarianer:(


En festivalbuss med, jag antar, törstiga passagerare


Berka var oxå törstig


Det var även min snusbo


Vårat gott och blandat (jag festar till det med pripps lättöl som ni ser :))


Gött väder!


Vi såg såklart en djävla massa band oxå! (Nej, jag orkar inte ladda upp alla! Här är ett av dem)


Sista timmen var jag alltid trött som ett as. Här tar Robin en bild av mig när jag ligger och vill hem & sova.


En underbart rolig festival. Perfekt för mig som var nykter!


*

Dag 100

By the way så är jag nu på dag 100 (vecka 15) i graviditeten idag :)



*

Allt är tillåtet på festival




*


Uppdatering.

Nu var det lääängesen jag uppdaterade. Sorry för det, men jag har helt enkelt haft så himmla mycket att göra så jag har faktiskt inte hunnirt sitta vid datorn någon längre tid. Och nu har jag inte heller någon längre tid på mig så det bli lite kortfattat.

Midsommar veckan belv i alla fall succe när släkten var här. Bilder kommer självklart!

Borlänge och peace and lova blev mer än en succsé (!) Bättre festival har jag nog inte varit med om förutom way out west 2007. Jag gissar även på att det bästa med hela festivalen var at jag var helt nykter. Självklart så störde man sig på vissa onyktra as, men så farligt tyckte jag ändå inte att det var.

Vårat boende var i särklass det bästa. Vi bodde i Lexand, ca 4-5 mil utanför borlänge, nära Lexand sommarland. En egen lägenhet helt gratis hos (nu  kommer det) Henriks systers killes bror. Eget badrum, kokvrå, sängar(!) där vi kunde sova hur mycket som hälst och sen ha fukost ute på verandan i solen.

Vi var även nere vid vattnet och bara satt i några timmar oxå. De drack öl och jag drack alkoholfri öl, sen gick vi och åt på en restaurang med tok god mat..

Tyvärr så missade vi de flsta bra banden som spelade mitt på dagen eftersom vi slöade oss + att vi missade endel andra bra band eftersom många band spelar samtidigt.. men vi hann ändå med en hel del..

monster magnet, mötley crüe, babyshambles, gogol bordello, opeth, winnerbäck, satyricon, anna ternheim, razorlight, slagsmålsklubben, rased fist, faith no more.

The kooks blev inställt :(

Nväl. Skriver mer en annan dag och sätter in bilder. Nu ska jag ut i solen!



*

RSS 2.0