Den efterlängtade natten

Det hjälpte att gå till Cecilia igår. Vi har ÄNTLIGEN fått sova en hel natt igen och inte bara fram till 3-4. Jag frågade henne igår vad specifikt det är hon gör när hon fixar magen på Ralf. Och då svarade hon att mellan tunntarmen och tjocktarmen så finns det ett valv som kan börja krampa. Om det börjar krampa där så har mat och ev. gaser svårt att komma förbi, vilket i sin tur resulterar i ond mage. Hon lättar på den spänningen så att det slutar krampa.

Hon gick igenom rygg, nacke och bäcken på Ralf också, men det såg fint ut så hon behövde inte göra något där.
Hon tillade att oftast är det nacken som är poblemet när de små har ont, men som sagt inte alltid.

Huvudsaken är ju att bli av med det onda, sen om det var i nacken, magen eller foten de hade ont spelar ju faktiskt mindre roll. Men det är nog viktigt att inse att bebisar kan ha ont på andra ställen än i magen. Vilket barnmorskor inte alls verkar vilja känna till.. Här i sverige alltså.

Men som sagt. Svenskar är så galet konservativa.
Och gör som storebror säger.

Jag hoppas jag slipper detta nästa växtperiod han får.

*

Men allvarligt!?

Här springer jag omkring som en virrig höna och letar efter mobilen... och hittar den i BH:n! (What!?)

Bra där!

*

Varmt Rekommenderat.

Efter att Ralf har haft sin växt-period så har hans mage börjat tjorva lite. Han gnäller, bökar, stökar och stonkar mellan varven och slingrar på kroppen som om han försöker kräla sig ifrån det som känns i magen. Det har resulterat i att det inte alls har blivit särskillt mycket sömn de senaste nätterna.

Idag när jag var påväg in till stan så ringde jag till Cecilia BergströmLuleå kiropraktorklinik och fick en tid klockan 17.00. Hon kan nämligen lätta på spänningar mellan olika tarmar på något sätt (?).. Hon trycker på en punkt också blir han i princip bra samma dag eller dagen efter.

Det är otroligt att se. Det har funkat furr så jag hoppas att det funkar igen.

Kom ihåg att inte gå till vilken kiropraktor som helst, man måste ha licens för att få behandla små barn (Nya kiropraktor-utbildningen som är på 5 år isället för 3!!)

Nu måste jag nog börja göra mig i ordning.


So long!

*

Abhyanga-behandling efter graviditet

Idag innan lunchen har jag varit på Ayurveda. Det var nämligen tid för behandlingen jag hade bokat. Monica som jobbar där satt barnvakt till Ralf medans jag fick en UNDERBAR behandling av Lola. Närmare bestämt en Abhyanga. Abhyanga-behandlingarna är väldigt bra att ta efter att fått barn. De hjälper nämligen till att föra ut slagg ur kroppen och hjälper till att balansera ev. obalans vilket men lätt får.. men sen är det ju sjukligt skönt att få bli ompysslad!

Abhyanga är en Helkroppsmassage med varm olja. Kroppen masseras systematiskt med ett relativt lätt tryck och lugna, svepande rörelser. Behandlingen stärker nervsystemet och är djupt avslappnande för kropp och sinne. Cirkulationen och vitaliteten ökar och muskler och leder mjukas upp. Värmen, oljan och rörelserna renar också kroppen från slaggprodukter. Efter massagen får man ligga i ett ångtält allt som allt tar det ca. 90 min. och kostar 740 kr.

 

Sa jag att det var underbart?!

 

*


Begravning

Ja, jag är en riktig tönt när det gäller kläder. Inte bara mina egna, utan Ralfs också. Jag skaffar mig favoriter och nu är det dags att säga adjö till vissa plagg som han inte kan ha nå mer.

Usch, det är riktigt jobbigt. Att se dem ligga i den där lådan, som kommer att packas upp först när nästa bebis kommer, känns som någon slags begravning. Och det skrämmer mig lite.. för tänk om jag inte kommer tycka att de är lika fina då.

Min seperationsångest när det gäller kläder är nog lite sjuklig, men alla har vi väl vår grej?

Sorgligt är det i alla fall, samtidigt som det är kul att han växer och man kan ta på honom nya fina kläder :)

Prinsen i en Eko-pyamas.

*

Vackra ElMayra

Min vackra katt.*

Earth hour

Under Earth hour i kväll så satt vi hemma hos mor och Thor och spelade kort. Det gick inge vidare för någon av oss förutom mamma, men vi hade kul ändå. Som vanligt så satt vi och beklagade oss över hur usla alla andra var på att spela och skyllde i från oss vår klantighet på bästa möjliga. haha.. vi har ingen skamm i kroppen när det gäller kort.

Sen när jag och Robin kom hem så monterade vi i hop vår nya soffa. STOR som ett hus är den.. herre gud vilken skillnad från vår gammla. Nu är det bara lite små fix som behövs göras för att den riktiga toutchen ska finnas i rummet.
Men jag längtar ändå tills vi bor i hus.
*

Indian-namn: Surfot

Det är ju helt otroligt att en bebis som är 2 månader och 3 veckor gammal har fotsvett som heter duga! Det luktar till och med direkt efter badning och tvättning av fötterna.

*

Skäms Bjästa

Precis som de flesta andra så har jag fått höra om våldtäckterna i Bjästa. Jag jag blir så djupt färbannad och ledsen över att ett samhälle kan reagera på det här viset. VUXNA MÄNNISKOR som på fullaste allvar sitter och påstår att DNA-beviset mycket väl kan vara fel. "Pojken är ju så snygg, varför skulle han behöva göra något sånt. Det där spermat som fanns i flickans trosor kan lika gärna komma från hennes bror, så säkert är ju inte DNA-tester"... Alltså man undrar ju hur fan människorna i det där samhället (Och på andra ställen) är funtade.

Ja listan kan göras lång på allt jag blir förbannad på i det här målen. Men att vuxna människor på fullaste allvar beter sig så här är fan skmmligt. Ungdomar vet man ju med sig kan vara lite blåsta ibland... Men vuxna!!??

Skäms på er!
Jag snackar ju givetvis om de som tror att flickorna ljuger.

Det värsta är ju att detta inte alls är särskillt ovanligt. Tänk vidare gott folk! Tänk om det var din dotter, syster, kusin, fru... Hur hade detta känts då?


Nä fy fan Det är inte ett dugg konstigt att flickor, tjejer och kvinnor inte vågar anmäla våldtäckter!

För er som inte sett kan ni kolla på uppdrag granskning här

Ursäkta om det blev lite spretigt det här.. jag är bara så vansinnigt arg.
Nu går jag ut på promenad.


*

Lustigtigt besök.

Bestämde mig för att hälsa på Elin och ge henne sin födelsedagspresent (i efterskott som fan) När jag stegat in innanför dörren ser jag att hon passade på att baka paj. Vi fick oss alltså ett riktigt födelsedags-fika på tu man hand. Trevligt.

*

Att ge glädje

Idag har jag dejtat med en massa  olika vänner vid olika tillfällen. Bland annat Fanny som även skänkte mig glädje när jag berättade att jag skulle plugga energiöverföring.
"Åh! Då får du öva massor på mig!!" sa hon med ett stort leende.
Det är skönt med människor som inte kräver att saker och ting ska vara bevisat av forskare för att de ska kunna uppskatta något.

Jag är så sjukt less på alla konservativa svenskar.. och de förstår inte ens hur konservativa de är. Enspåriga, konservativa och galet ifrågasettande.
Jag tänker att: är man inte redan bitter så blir man nog det av att vara såndär.


*


Veckans Tips!

Kristall till barnvagnen.

Åtminstånde Ralf älskar att titta på allt som lyser, blänker och glittrar. Och vad kan då vara bättre än en kristall?

Se till att köpa en som är äkta. De som är äkta reflekterar nämligen mycket mer ljus. Vilket i sin tur dessutom ger fler prismor (regnbågar) inne i barnvagnen. Så det är mysigt för både bebisen och den som kör vagnen.

På de som är äkta finns det en liten liten stämpel. I Luleå kan man köpa äkta prismor på Magasin du nord. Det finns flera olika former och storlekar, men jag tyckte att denna passade min vagn bäst.Om man dessutom är lite skrockfull eller vidskeplig så är det dessutom jätte bra att ha en sån här kristall i barnvagnen. Det sägs nämligen att kristaller tar bort negativ energi. Men det får väl var och en tycka och tro vad de vill om... som med allt annat.

*

Fatboy

Idag köpte vi en Fatboy till Ralfie. Han verkade gilla den.*

Lilla Ralf

Som vill bli Stora Ralf.

Han är nu ännu i en växtperiod och sitter bokstavligt talat fast i mig. Och när han inte gör det så vill han åtminstånde ligga och sova brevid maten som helst ska vara uppdukad och klar att bara snutta på när som helst.. även i sömnen. Och detta är DYGNET RUNT!

Här är han I pyamas (från Hollys) på amningskudden och håller för ögonen, när det är ljust, så det blir mörkt.
Smart kille. Och i en av sina nya dressar (från Lindex) och käkar på händerna medans han skriker efter mat.


Nä nu måste jag dra ut på en prommis innan jag ska träffa Pippilotta! (Förhoppningsvis kan han sova en stund så mina bröst får vila)

*

Sådärja

Då var kaffet uppdrucket och rastlösheten börjar ta vid.
Dags att gå ut.

*

En helg fyld av kärlek

Ja, som ni kanske vet så tillbringade vi helgen i Umeå tillsammans med Familjen Hänninen-Larsson. Äntligen har jag fått träffa en mycket efterlängtad person, Sami. Han var helt bedårande. Och trots att det bara är ca 5 veckor mellan Sami och Ralf så känns Ralf så himla mycket större. De var lika stora kroppsmässigt men Sami var som mer bebis än Ralf. Ja, hur som helst, Underbar.

Olika bilder från helgen. Både bus och mys.
Nu längtar jag till nästa gång vi ses.

*Flyttlass

Jahapp. Efter att ha sövt en övertrött liten kille så har vi nu packat klart vår ENOMRMA packning, för i morgon bär det iväg till Umeå för att hälsa på den bästaste Johanna + familj. Snacka om att packningen är typ 5 ggr större nu när man har en lite pys att dra med sig. Han har tillbehörigheter minsann.

Jag längtar så mycket tills vi är framme så jag är alldeles yr.. eller är det pga tröttheten?

Jaja. Gu´natt

*

I-landsproblem nr 1

Igår fick jag möta en av mina största fobier: Ohya i hemmet.

Eftersom jag är så rädd för ohyra hemma så letar mina ögon efter mjölbaggar, pälsänger och silverfiskar hela min vakna tid. Minsta lilla prick som ligger på "fel ställe" så reagerar jag och måste kolla lite närmare. Och vad tror ni då hände igår.

Jag och Robin står och ska laga mat. Och plötsligt stannar mina ögon på just en sån där "prick på fel ställe" jag stelnar till och tittar lite närmare. Jajjemän! Det är en sån där mjölbagge.. fast för er som har varit med om skiten så vet ni att man får bara se skalet. Åh det är så äckligt.. jag ryser bara jag tänker på det.

Nåväl. Robin vet hur illa till mods jag blir.. Stel, svettig, yr så han börjar rensa i skafferiet på en gång. Därmed är vi ungefär en sopsäck mat fattigare. Några förpackningar var inte öppnade och vissa grejjer hade vi i glasburkar, men resten var ju bara att kasta.

Jag tror att det är bland det värsta som finns att behöva kasta mat.

Så. I-landsproblemet nr 1: Att ha för mycket mat så det hinner bli dåligt.
I-landsproblem nr 2: Att ha så bra standard på hemmen så man är fullkommligt livrädd för djur som Mjölbagge, pälsänger och silverfiskar. (fast silverfiskarna är inte lika farliga)


*

Plötsligt händer det.

Ja verkligen! Plötsligt händer det. Lilla Ralf vänder sig från mage till rygg. Och töntig som jag är blir jag helt rörd och skickar direkt meddelande till Robin och berättar den glada nyheten. Han ringer upp och ber mig filma och här får ni se :)Jag antar att ungen hatar att ligga på mage så mycket att han lärt sig slippa det.


Nu blir det sängen.


*

Dreggelscarfs

Bestälde precis 6 stycken dreggelscarfs till vår lilla El Ralfo!
När man inte har tvättmaskin i läggan så är det lika bra att övertända. Då kan man ju matcha också :)
3 för 100:-
Det finns huuur många som helst. Klicka -Här-

"Snygg scarfs förresten!"
- Yrrol-


*

Mysigt möte

Idag var Robin ledig, som vanligt på måndagar, och vi tog tillfället i akt att träffa Emma med hennes söta dotter Emra. Tyvärr kunde inte pappan i familjen vara med, men vi får styra en dejt alla fyra en annan dag.
De små var väldigt söta att se tillsammans. Även om de kanske inte riktigt förstod det hela lika väl som oss. Mysigt var det i alla fall.Emma är en väldigt öppen person. Och naturlig vilket jag trivs väldigt bra med. Man vet vart man har henne och det är väldigt lätt att prata med henne. VÄldigt skönt att ha någon man kan träffa om dagarna som kännt, känner och upplever samma saker som en själv. En väldigt mysig familj är vad de är. Jag är faktiskt himla glad över att jag fått träffa dem.


*

"The bad-boy look is for pussys"


Hahaha !!Nämnde jag att Robin köpt nya glasögon....


*

Babybjörn

Jag håller på och försöker få tag på den där bärsjalen som jag vill ha (Looma sino) men det verkar himla svårt att få den i den färgen jag vill, Så länge får jag använda vår babybjörn mellan varven, och det går bra det med, men är inte lika mysigt. Men Ralfen verkar gilla det skarpt.

Här är vi.*


Skrockfullhet gör dig lycklig

Det finns vissa grundläggande saker som vi människor behöver för att överleva. Sömn, Mat, Umgänge och Sex. Men för att bli lycklig i livet krävs det lite mer än så. Många människor väljer exempelvis att tillhöra en religion. Men om du inte vill tillhöra en religion så kan du helt enkelt välja att tro på lite skrock.

För hur tokigt det än låter så är det ju ändå så att:

Om jag hittar en fyrklöver och tror på att den ger tur
Så blir jag ju skit glad
Men om jag hittar en fyrklöver och inte tror på att den ger tur
Så blir jag ju inte nå speciellt glad
= Därmed liite lyckligare om du tror på skrock

Och oftast händer bra saker när man är glad och lycklig

Tror man dessutom på vad de säger i "the secret" så är det ju ändå så att: tror du att du ska få tur så får du tur.
= därmed ännu lyckligare.

Det fortsätter alltså.

Sen kan man ju välja att inte tro på den mindre roliga skrocken, som att du får 7 års otur om du gör sönder en spegel. Den skrocken är bara onödig. :)
Precis som att de flesta kristna inte stenar sin granne bara för att denna odlar olika grödor på en och samma jord.


Bara en tanke.*

Vattenallergi

När jag var gravid märkte jag inte av min överkänslighet mot vatten. Jag kunde duscha hur mycket som helst utan att märka något alls.. Och hur länge som helst. Det är ju tyvärr ett minne blott. Allergin/överkänsligheten kom nämlligen tillbaka så fort jag inte var gravid nå mer.

Det kliar och svider, jag blir alldeles prickig och flammig över hela mig och huden stramar och flagnar. Värst blir det i ansiktet, men resten av kroppen också. Och nu med dessa vattensparande duschar så tar det ju en evighet att skölja ur shampot ur håret så det blir inga snabbduschar som jag kunde ta förut vilket förvärrar det hela.
Elin hade vist en sån dusch som jag hade förut, trodde hon, så jag ska knalla förbi hos henne och möjligtvis få byta. Hon kände på en av mina nya duschmunstycken och tyckte i alla fall att det passade henne.

Jag får helt enkelt se till att vara gravid resten av livet så att jag kan duscha hur mycket jag vill :)


*

Amningskläder.

Jag tycker att designerna ute i världen borde börja göra snyggare gravid-och amnings-kläder. För åt minståne jag har ingen lust att se ut som Ulla 65 som inte bara går i kyrkan varje söndag utan varje dag. Jag förstår inte denna fantasilösa gråzoon. Det är verkligen jätte svårt att hitta något som man trivs i.

Jag har nu i alla fall lyckats hitta en tröja och en tunika som verkar helt ok. De kom hem idag, så i morgon ska jag prova dem efter att jag har duschat :)
Så det är väl bara att hålla tummarna att de passar.Om någon har tips på bra sidor med amningskläder så kom gärna med dem :)

Godnatt.


*

Bättre med kvalitet än kvantitet

Jag har sagt det förr och jag säger det igen:

H&M suger! Och jag ska ALDRIG mer handla där ifrån. Jag hatar dem.

För en enda jävla gångs skull handlar jag på H&M (amningstoppar 2st för 249kr) Och precis som jag säger så går skiten sönder. Jag la märke till en maska mitt på bröstet men tänkte inte så mycket mer på det.. men när jag kom hem så ser jag att maskan fortsatte och var ett stort hål på sidan av bröstet!

Detta var första gången jag använde den. Trevligt!!

Och nu säger H&M att om jag ska få en ny så måste jag skicka tillbaka båda och betala portot själv.. Är det inte de som ska stå för det!!??

Nu vet ni allihopa varför jag aldrig handlar på H&M. Tacka vet jag mina klära märkes-kläder, som alla gnäller så mycket över, DE HÅLLER!

Bättre med kvalitet än kvantitet helt enkelt.


*Utbildningen

Igår var jag och hälsade på på Ayurveda. Surrade, köpte lite prylar, bokade in en behandling (abhyanga) som är otroligt bra att ta efter att man fått barn. Massagen hjälper nämligen att rena kroppen från slggprodukter osv.

Jag kollade även upp när min utbildning fortsätter och det blir i slutet av augusti. Så nu är det hårdplugga som gäller. Känner mig dock lite osäker på om jag kommer att fixa detta, men jag ska i alla fall försöka. Försöker jag inte så kommer jag nog att ångra mig. För jag har chans att bli färdigutbildad i december.

Men just nu känns det mest som ett berg att bestiga....


*

2 månaderskollen

Sådärja. Då har man varit på 2 månaderskoll med Ralfie.
Precis som jag trodde så har min lilla trollunge växt i superfart på senaste tiden. 59.5 cm lång och 4905g (Föddes som 50 cm & 3385g stor). Det var verkligen helt plötligt som han inte kunde ha stl 50 längre. Ja, något plagg har han kvar i 50. som dressen nedanför från green cotton, men den ryker nog snart den med..
Vissa mindre märken har han till och med stl 62 i :)

Ralf har ju tydligen inte alls särskillt platt huvud heller som jag trodde utan helt normalt som alla bebisar får. Jag har ju tydligen bara nojjat. Ovanligt för att vara mig, Jag nojjar ju sällan, men alla ska vi väl ha våra Nojj-grejer.


Jag och Hjärtat.

Nu tycker jag mig höra en väldigt hungrig kille.

Solong!

*

Negerboll 2000

Ikväll har jag, Robin och Ralf varit i Måttsund och spelat kort. Vi var väl alla lite mörbultade men det var trevligt ändå. Men så här i efterhand när jag tänker på det så kommer jag faktiskt inte ens ihåg vem som vann vs förlorade.. skumt.

Sen när vi kom hem så kom Robin på den genialiska idén att baka. Han sa att han skulle göra en egen variant på "choklad-grottan" (som vi kallade den), men bara chokladen + Havregryn..
"Som negerbollar" sa jag då.
"Ja, negerboll 2000 skulle man kunna säga" Svarade han.

Blev inte så mycket negerboll av det hela.. snarare bajsfläck?Men god som tusan !!


*


Grus

Grus i ögonen av trötthet men inte har jag somnat än. Jag måste nog sluta dricka kaffe på kvällen. Det här funkar ju inte.
Barnet och mannen snarkar i kapp och själv sitter jag och tänker på mina olika knölar doktorn ska kolla upp i morgon. Undra vad det kan vara. Jag lär ju aldriiig få veta vad det är för "knöl" jag har i magen.. det känns ju mest som ett 5cm för långt revben.. men det lär det ju inte vara.
Den nya knölen jag har fått på armen kan nog vara lite allt möjligt.. fettknöl.. inkappslad glasbit.. ont gör den då, och jag är lite rädd inför i morgon.

Ähh.. gonatt.


*

Favoriten

Bjussar på en bild på min favorit.*

Att älska att shoppa

Jag tror att jag har blivit shop-galen. Jag har alltid varit lite åt shopoholic-hållet men nu när jag är ledig hela dagarna så får jag så himla mycket inspiration. Ni vet när man inte har något annat för sig... Det värsta är att jag har blivit extremt förtjust i ett märke som heter Anne-Claire Petit. Jag tycker att leksakerna där ifrån är helt fantastiska. Men om de är prisvänliga är ju en annan fråga.. *Host*. Märket sebra har en del fina saker också.

Fin speldosa, skallra & Leksak.

Jag trodde inte att jag skulle vara lika mycket "märkes-bög" när det gäller baby-kläder/leksaker som jag är med mina kläder.. men det verkar som att det är något jag har svårt att hålla mig ifrån. "Typiskt" Säger Robin.

Mitt försvar är att det är mycket bättre kvallité. Man får vad man betalar för.. oftast!

Idag har jag i alla fall shoppat endel Baby-kläder. I storlek 80. Jag tänker att man kan köpa lite kläder då och då.. då slipper man köpa allt samtidigt.. dessutom kan jag ju inte hålla mig när jag ser något fint.
Köpte bland annat de här:


Underbar Lilafärg.. Varm och fin.

.
.
.

Asså jag har världens bästa tips (enligt mig hihi) men tyvärr kan jag inte yttra mig om det föräns om ca 1.5 vecka eftersom det kommer att bli en pressent till en person. Men när den personen fått den så kan jag skriva det här haha :D

Nä nu ska jag sova.

*


Det har varit en jäkligt fin dag

Precis innan solen går ner stannar vi upp och tittar ut över Luleå.


Nu vilar jag tassarna. Det har varit mycket GÅ idag. UNDERBART.

Här har ni en bild på Tatueringen också.

*


Det där med vikten.

Ja, då har det gått 8 veckor sen förlossningen och viktnedgången jag kämpar på med ligger nu på - 6 kg !! Jag är mycket nöjd. 6 kg på 8 veckor är inte fy skam, Hoppas det fortsätter i den här takten. Då har jag alltså 9.5 kg kvar tills jag kommit på min start-vikt.

Det är bara att kämpa.

Jag har nu fått klartecken från min barnmorska att jag får styrketräna "om du kniper samtidigt". Men inga "hoppövningar".. No problems. Då kör vi, i sommar kanske man känner sig som människa igen då :) !!


*

Ja det är ju själva FAN !!

Jaha.. Då kommer Robin till parkeringen och ska parkera om bilen och märker snopet att någon har snott självaste jävla bilbatteriet! VEM fan gör det? Är det några jävla snorungar som varit sugna på en adrenalinkick eller en person med onormalt låg IQ som brytit sig in i min gamla Toyota corolla från 85 !?

Ja, man kan ju bli förbannad för mindre.

Sterion plockade de åt sig också och kanske något annat skräp som det kan sitta och torr-runka på.
Ursäkta språket, men va fan!!


*

Dagen i punkter

Idag har det varit en himla bra dag.

* Bra väder som tusan. Sånt väder man vill ha varje dag.
* Kriopraktor till mig
* Kiropraktor till Ralf
* Shoppat pyssel-grejor
* Fikat med Pippi och Tina

* Jag har även sammanställt den, enligt mig, perfekta presenten till lilla Sami. Så nu längtar jag mer än någonsin efter att få träffa det lilla underverket. Tänkte väl försöka satsa på att åka dit om 2 helger. Kramkalas!

* Jag träffade även på en bekant på stan som fråga om jag spelade fortfarande.. han ville att jag skulle börja sjunga i deras band. Himla kul att få ett sånt erbjudande.. Jag kanske inte har tid just nu, men kanske sen :)

* Nu väntar jag på Robin som är påväg hem med Pizza. Lovely!


*

Vuxen och självständig

Alltså det är någonting som händer med min lilla favorit. Han som aldrig har kunnat vara nöjd om han inte ligger i min famn och han som vi varit tvugna att söva i famnen innan vi lägger honom i spjälsängen för natten. Jag misstänker att han håller på att bli vuxen och självständig!

Igår kväll (natt) så la vi bara ner honom i spjälsängen och vips så sov han. Samma sak nu. Jag la en massa filtar och kudde på golvet, la ner honom på där och satte babygymmet som jag fått av malin över honom. Han låg en stund och boxade, tappade nappen- och skrek, hade lite ont i magen sen blev han lugn och sen bara tok-slocknade han !!!

(Blixten var dock inte så populär.)


Det känns nästan konstigt.


*

Det första riktiga skrattet

Idag har Ralf bjudit på det första riktiga skrattet. Han har skrattat i massor, med röst.

Vi lyckades dessutom få det på film. Jag lägger ut det här nu, men om några dagar så ska jag göra det privat. Men jag vill ju bara visa för alla just nu så jag kan inte hålla mig :)
*

Massage

Min lilla unge är väldigt förtjust i massage. Han älskar att vara naken, att vara i centrum, beröring och dessutom varm olja. Vem gör inte det?
Det är faktiskt himla mysigt och man märker hur han stor trivs. Dessutom får man fart på magen, för jag brukar passa på att massera den ordentligt när jag ändå håller på :)

Det finns bara en nackdel: Han blir skit sur när man slutar.
Jajja, det får man väl ta, man kan ju inte hålla på hela dagen. Jag tänkte att jag skulle gå en kurs i babymassage. Så nu hoppas jag att den är bra och att jag lär mig något som jag inte redan kan. Det är bra då har man något att göra ibland + att man får socialisera sig lite med andra människor :)

Babymassage

Jag har dock inte bestämt mig för när, men innan han blir för stor.

*

El Ralfar


Mitt hjärta.


*

R.I.P

Idag är det 2 år sedan Simon dog. Tänk va tiden går fort. Det känns som det var igår vi satt på floras-kulle i solen och drack öl och Simon och Jennica + några till gick för att planka sig in på brasseriet. Men det var verkligen inte igår.R.I.P Simon Skarpsvärd
7/3 1987 - 2/3 2008
*

Ny färgklick

Som många av er redan vet så har jag ju gått och blivit fullständigt överförjust i allt som heter Färgstarkt. Min besatthet i färg resulterade i går i att jag köpte ny klocka. En Ice. Mycket trevlig, Och skön som tusan!!Den lilla rackarn finns ju i hur många färger som helst..

..men efter många provningar så insåg jag att röd passade mig bäst. Sen är det ju ett litet pluss att den matchar perfekt med ett par nya gravis-skor jag köpte för att tag sen. Sen finns ju klockorna kvar så man kan ju köpa fler färger om man vill :D
*

Dagen D?

Ralf hade fått nackspärr och vi var hos Cecilia idag (kiropraktorn) och det blev jätte bra. Han kunde röra huvudet åt båda hållen och kunde amma jätte fint (sluta tätt) och allt var jätte bra.

Men runt halv fem idag så upptäkte vi att det hade kommit tillbaka.

Cecilia sa att det kunde komma tillbaka så vi har en tid på Fredag åt honom, men det känns som en evighet till fredag... Speciellt på kvällen då man är trött och vill sova så känns en minuts skrik som en timme. Och på dagen kan man ju gå ut och gå med han i flera timmar, men på kvällen när man är trött är man mindre sugen.

Nu har han i alla fall sovit i över 2 timmar så nu är det slut med gråten för idag.

-

Någon tatuering blev det heller inte idag. Thomas (tatueraren) var sjuk. Synd synd.
Inte för att det gör så mycket, jag kan ta en annan tid, det som var värt mest idag var att Ralf skulle bli bra i nacken så att vi skulle få lugn och ro och sova nån gång.


*

RSS 2.0