Förhöjning av sitt egocentriska JAG-begär

Har ni någon gång tänkt på hur otroligt störande det är med människor som lever i relationer som STÄNDIGT ska påminna sin partner om div skavank. Som att den människan inte har fullt upp med sin egen kritik.
Människor som gör på det sättet är i mina ögon enbart ute efter att förhöja sig själv. Att ständigt vara tvungen att påpeka fel och brister i sin partners utseende är rent av att kränka. FRAMFÖR ALLT om personen gör det i närvaron hos andra. Alltså In Public.

Människorna försvarar sig ofta med "ja, men jag säger ju bara sanningen" "Det är ju så" "jag är bara ärlig". Det är verkligen tragiskt att dessa människor inte kan se skillnaden på att vara ärlig och på att kränka.

Ska man inte lyfta upp sin partners positiva delar !?
Bidra till att göra sin partner nöjd och lycklig !?
Belysa det som är vacker hos sin partner !?

INGEN ÄR HELT PERFEKT.

Och är det inte så att OM man har ett sånt stort problem med sin partners fett/rynkor/födelsemärken/näsa så får man väl helt enkelt prata om det på ett vettigt sätt, Lägga det bakom sig och sen gå vidare. I värsta fall göra slut. För att hålla på så där är inget annat än osunt.


Och alla som måste se på eller höra mår dåligt av det. Så lägg ner.


*

Kommentarer
Postat av: Johanna

Word på den!

2010-08-20 @ 08:28:19
Postat av: Cecilia Lundberg

Du har så vettiga funderingar gumman! Det finns alltid två sidor av saker och ting - den positiva eller den negativa, bara att välja! Det är alltid så upplyftande att läsa din blogg, för du väljer alltid den positiva :-) Keep on going girl!!! Stor kram!!

2010-08-20 @ 09:38:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0