Dag 2 i skolan

Nämde jag hur fantastiskt kul detta är? Det är det, Jätte kul!
Som vanligt så är jag yngst. Alla kvinnor och män är minst 15 år äldre än mig. Men det gör inget för mig, jag tycker att det är kul med människor, och männsikorna brhöver inte vara i någon speciell ålder. Idag har vi fått uppleva mer praktiska saker. Det var fantastiskt, och jag måste nog erkänna att jag är något chockerad över det jag har upplevt och fått lära mig.



Idag har jag fått lite Ego-boost. Det har nämligen gått så otroligt bra och jag har fått väldigt mycket beröm av min lärare och hans assistent som blev lite intresserad av vad jag pysslar med mer när jag har så lätt för detta. (Lätt för att känna vad som händer i kroppen.) Så, ja.. just nu känns det väldigt bra. Jag har till och med utfört min allra första behandling. Liten och enkel, men ändå :) Det var häftigt att uppleva och se resultatet.

Jag är dock medveten om att det är en helt ny dag i morgon, med nya erfarenheter och nya intryck och är det då så att allt känns svårt, tungt och omöjligt så ska jag försöka komma ihåg den här känslan och tänka: En dag så kommer jag förstå.

Nu ska jag dricka lite kaffe och sen blir det förhoppningsvis en tidig kväll i kväll. Nattens om var var inte så vidare kul. Ralf har hållit låda så jag fick sova 3 timmar. Och de timmarna så drömde jag väldigt konstiga drömmar.

Ha det så bra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0