Gammlingar och bilar

Att köra bil på storheden när ALLA gammla människor är där och ska handla är så fruktansvärt uppstressande så man kommer hem en timma senare och dör av utmattning i soffan.
Jag funderar nu seriöst på att skicka in ett förslag till kommunfullmäktige om att gammla människor (vid nån vis ålder) MÅSTE  gå minst 1 körlektioner för att få behålla körkortet. så får körkortsläraren behålla gammlingarna så länge det behövs.

Jag hatar gammla människor som envisas om att  köra bil trots att de inte kan!



*

Kommentarer
Postat av: Linda

Jag håller med dej! Har ju svårt att tro att trafikreglerna är samma som dom var på 40- och 50-talet, då dom tog körkort! Rondeller var då ett fenomen som inte fanns då, och det finns det ju rätt gott om på Storheden, eller i Lule överhuvudtaget..

2009-06-16 @ 13:34:08
URL: http://liiindur.blogg.se/
Postat av: Anonym

Och sen så är det ju så att av någon jävla konstig anledning så verkar alla som kör bil på storheden vara utan BLINKERS!!! Folk har inte vett att visa att dom tänker svänga eller så lyckas dom komma åt blinkersspaken men svänger ändå inte! Och detta fenomen är klassiskt på just storheden... ARG är vad man blir!!

2009-06-16 @ 19:20:36
URL: http://crevil.blogg.se/
Postat av: Livan

Ja, endel gammlingar verkar helt och hållet ha glömt bort hur fan en bil fungerar.. Grundregler. Gas, ratt, broms... Nejdå.. här gasar vi då vi ska bromsa, tutar då vi ska slå på lamporna... USCH!

2009-06-17 @ 01:02:38
URL: http://liivligt.blogg.se/
Postat av: alex

jag tycker att man varje gång man ska förnya körkortet (var 10:e år) ska göra en uppkörning/ta en lektion eller ngt. jag äör så jäääkla less på alla idioter där ute!

2009-06-28 @ 12:14:51
URL: http://livbom.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0