Avslagen

Helgen har varit precis så bra som jag föreställde mig. Vi lämnade brorsan på flygplatsen för ca en timme sen och det känns redan lite tomt att han inte är kvar i stan. Men tiden med han här har varit så himla fin. Vi har spelat kort som tusan!
Sen i lördags kom Johanna hit och jag fick känna på hennes busfrö i magen. Jag har på känn att det blir en helt bedårand liten flicka med en hel del energi. Ralf och hon har redan hunnit mysa med varandra... dock med lite hud emellan eftersom hon fortfarande bor i Johanna. Men snart kommer även hon till världen och det kommer bli så jäkla bra! Fan va jag längtar.

I morgon är det måndag och jag ska till kiropraktorn och få bli tillbryten.. jag känner hur hela mitt bäcken är helt snett och vint så det ska bli jäkligt skönt. Sen ska även Ralf dit och det kanske är sista gången för han, möjligtvis blir det en gång till, men det får vi se.

Nu är det en sånn där avslagen söndag... precis så som bara söndagar kan vara.
Tror jag att jag ska kolla på nån film eller nå. Det är ju så extremt tråkigt på tv!


*

Kommentarer
Postat av: Livan

Och ännu bättre blev helgen nu när jag fick veta att Johanna stannar till i morgon. Så vi får ännu en kväll ihop! WÜNTERBAR!

2010-01-31 @ 14:05:39
URL: http://liivligt.blogg.se/
Postat av: Johanna

Det har verkligen varit en riktigt fin helg. Och tänk att Ralf och lillen i min mage redan hunnit träffas på sätt och vis :) Men nästa gång kan de titta och peta på varandra också. Fan vad fint! Puss!

2010-02-01 @ 08:03:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0