Jag är kass, men kaffe-måtts-kärringen är värre :)

Asså jag är fan inte bra på att uppdatera den här bloggen. Endel männsikor skriver flera inlägg om dagen, jag skriver möjligen 2-3 i veckan, och det är de bra perioderna. Nu är det en vecka sen jag uppdaterade och jag har inte så mycket att komma med för det.

Jobbar natt denna helgen oxå som vanligt (med Pippi även denna helg), men det är otroligt tungt. Jag vill inget annat än att åka hem till min säng och sova, sova, sova SOVA. Om det fortsätter på det här viset med min sömn så ska jag kolla med de andra i personalen om jag kan byta med dem till dag-helg i stället.. eller möjligen natt på vardagen, för det här håller inte. Men nu är det sista natten för denna helg, sen är det bara tisdag, onsdag och torsdag natt, sen börjar jag gå dag och sen är jag långledig!! Jag längtar.
Fy fan va gött att kunna ligga som en gammal uttorkad säl i sängen i flera dygn och bara sova!!!


Jag var ju föresten på Johannas 25 års fest här för några helger sen och fick ju självklart syn på en djävligt kul skylt:



Asså, allvarligt!!!
Fatta hur arg kärringen måste ha varit som satte upp den skylten. "helvete, nu är det borta igen" Jag kan riktigt se henne framför mig där hon sitter och har bestämt sig för att skriva en skylt för att det inte ska försvinna.
Så arg är hon så hon till och med SÄRSKRIVER!!!

Hahaha!!!




Well, nu ska jag lägga mig ner så bekvämt det går i våra kära fåtöljer och kolla på något How I met your mother-avsnitt.  Ha en fin vecka allesammans så ska jag försöka få upp bilden på snöhögen här någon dag då jag har minnet i behåll.

Tjing!


*


Kommentarer
Postat av: Johanna

heheheh! Nu fick jag mig ett gott skratt än en gång :)

2009-05-04 @ 10:35:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0