El tando

Jajjustja. Jag sa nog inte det... Ralf håller på att få fler tänder. Jag är inte helt säker på hur många men det är minst 2 möjligtvis 4 !!
Då förstår jag helt plötsligt varför han har betett sig som han gjort de senaste dagarna. Nu ska han väl antagligen ha en pause i tandväxandet och sen kommer det sätta igång igen och då tittar de väl fram.. Mysigt.


Kommentarer
Postat av: Johanna

oyes.. sami håller på att få övertänderna fram nu, halleluja.

2010-10-23 @ 10:43:58
URL: http://johannaslivochlev.blogg.se/
Postat av: Fanny

Ja, det börjar bli lättare och lättare nu =) Jag gör mitt bästa!



Men Ralfen! Gud så han växer.. jag slutar aldrig förvånas över hur snabb han är i allt :)

2010-10-23 @ 10:52:40
URL: http://onmyroad.blogg.se/
Postat av: Liv

Johanna: ojdå, har han ont? Stackars underbara Sami!



Fanny:Det är bra! Haha, jo han är en kvick en.

2010-10-23 @ 11:19:10
URL: http://liivligt.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jag tror han har ont på natten. Nu ser det verkligen ut som att en är alldeles på G, hoppas den kommer snart snart så att vi alla får sova bättre igen.



just det, jag såg att du våndas över att sluta amma nattetid.. Jag förstår dig, jag tyckte att det var ett stort steg att ta (för mig innebar det ju dock att sluta amma helt eftersom jag bara ammade på natten på slutet. Jag slutade iaf nattetid också till slut av flera anledningar men mest för att jag ville att nätterna skulle bli lugnare såklart. Det har dedock inte blivit alls, tycker inte att dte hjälpt det minsta. Han äter fortfarande en gång och vaknar flera gånger och behöver tröst. och att trösta utan att amma är svårare. om vi skulle ta kampen att inte mata han alls kanske det skulle hjälpa men just nu när han håller på att få tänder och allt är upp och ner så orkar vi verkligen inte nått sånt. vet inte riktigt vart jag ska komma.. hehe. tror jag ville säga, gör det som känns mest rätt. :) pussar!

2010-10-23 @ 21:30:35
URL: http://johannaslivochlev.blogg.se/
Postat av: Liv

Tack för det!!

Jag tror att jag kanske väntar då trots allt. För hur det än är så vet jag ju att nu när han får tänder så kommer han ändå vilja bli tröstad, Precis som du säger och jag kan tänka mig att det är lättare med tisse. + Min enorma separationsångest. Jag visste redan att jag skulle vänta lite.. men du konstaterade det för mig. tack älskling för att du finns. Jag ska försöka ringa dig någon dag också :)



Pussar till er!

2010-10-23 @ 22:07:20
URL: http://liivligt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0