Ironi syns inte i skrift


Det var nice att se att Trillskan drack alkoholfritt vin. Men tyvärr så syns ju inte Ironi i skrift  och det antar jag att vi alla lär av. Jag hoppas att allt går bra med förlossning och föräldraskap i framtiden.



Kommentarer
Postat av: matilda

jag är faktist inte dum i huvudet :)

2011-01-24 @ 02:05:59
URL: http://trillskan.blogg.se/
Postat av: Liv

Det är bra. Men tyvärr så är det ju många som är det, och det är omöjligt att se på en människa om den gör så eller inte. Men som sagt, Bra att du inte är det både för dig och dina anhöriga och bebbes skull.

2011-01-24 @ 09:48:42
URL: http://liivligt.blogg.se/
Postat av: Sara

Det tråkiga är att jag inte någonstans ser en ursäkt att du faktiskt har hängt ut Matilda som en dum egoist!

Det är trots allt du som har dragit förhastade slutsatser utan att veta korrekt fakta..



Ironi syns i skrift! Känner man en person så vet man om det är ironi speciellt om personen har en sån skämtsam inställning till det hela och visar detta tydligt genom flörtgubbar och smileys..

jag brukar då inte sitta och skriva på det sättet när jag berättar om mina festkvällar..

nästa gång ta reda på fakta innan du sårar folk ! Eller höger ut och idioter förklarar personer..

När jag läste dina inlägg så trodde jag inte att en vuxen människa kunde vara så elak mot en annan vuxenmänniska..

Utan att vara allt för hård.. men mobbing föder mobbing..

2011-01-27 @ 08:56:27
Postat av: Liv

SARA: För det första så känner inte jag Matilda. Det verkar som att du inte heller verkar kunna ta reda på fakta. Det kanske är dags att börja leva som du lär!?



För det andra så har jag inte sagt något elakt till Matilda enligt mig. Jag har Gett henne ett tips att ironi inte syns i skrift OCH DÅ SYFTADE JAG PÅ: TILL MÄNNISKOR MAN INTE KÄNNER. Eftersom, vad jag vet, så är det just människor som inte känner Matilda som har reagerat.



Matilda har en publik blogg och borde då förstå att människor som inte känner henne kan läsa. Och ÄVEN säga vad de tycker. Sen är det även så att i MINA ögon så är det bättre att reagera och faktiskt fråga om det är sant det hon säger eller om det inte är det.



Och du det där med mobbing. Alltså allvarligt, Om jag inte känner en person och läser på hennes blogg att hon suttit höggravid och druckit vin och sen kommenterat med en fråga, Tycker du på allvar att DET är mobbing så är du fan ute och cyklar!!

2011-01-27 @ 11:38:29
URL: http://liivligt.blogg.se/
Postat av: Liv

Och förresten så är det inte jag som har hängt ut henne Utan hon själv som valt att ha en publik blogg där hon själv väljer att skriva det hon själv vill.



ALLA vet att vem som helst kan läsa och kommentera om man har en publik blogg. Vill man inte bli missförstådd av människor som man inte känner så är man mer tydlig. Eller så ser man till att försvara sig efteråt.

2011-01-27 @ 11:41:10
URL: http://liivligt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0