3 kg kärlek

Det händer en del oförutsedda saker i mitt liv just nu. Men även planerade saker, och de är som byggstenar som håller skäppet stadigt. Jag har aldrig gillat blåsväder även om jag kanske inte alltid har varit så bra på att undvika det tidigare i mitt liv men i dagsläget känner jag att jag har funnit en ro i mig själv som jag aldrig riktigt förstod kunde existera. Jag litar väldigt starkt på mig själv, min person, mina känslor, mitt jag.

Vissa människor kan kritisera mig för att jag har svårt för att helt och hållet lita på människor. Jag har varit med om många hämska saker som gjort att min tillit är skadad, och det är något jag har jobbat med mycket men änen jobbar med mycket.

Men idag så fick jag en ny lärdom. Av allt det konstiga som hänt kring vissa människor som tycks vilja ha full "drama-bägare" hela tiden och som ständigt vill leva på berusningen från antingen flörtar, ny vänskap, resor, händelser, alkohol, eller vad det kan vara för tillfällig berusning så tycks de aldrig bli riktigt nöjda.
Den ständiga flykten, eller längtan, efter berusningen är så omfattande att människor kan glömma bort hur andra känner och reagerar. Vad blir konsikvenserna av mitt handlande? Ralstlösheten äter upp dem innifrån.

Så kontentan av  min lärdom är helt enkelt att det viktigaste är att kunna lita på sig själv här i livet. Jag duger som jag är. Jag måste inte bli bekräftad hela tiden av all denna berusning. Mina vänner gillar mig trots att de har andra vänner. Jag är atraktiv även om jag är singel. Och för guds skull sluta snacka skit om de du håller kär, för det är egentligen dig själv du talar om. När man kan lita till och på sig själv så blir man helt enkelt lugnare, tryggare och en bättre männsika, både mot sig själv och mot andra.

Jag fick även 3 kg jordgubbar av mamma på jobbet  idag. Så nu ska jag hämta Ralf från dagis och sen ska vi ut i parken med kaffe och jordgubbar. Det  blir nog perfekt.

Jag hoppas ni alla har en bra dag


Kommentarer
Postat av: Fanny

Jag är rastlös, gillar att träffa nytt folk och att resa men jag är jätte nöjd med mitt liv. Drama-bägare för mig är någon som vill skapa irritation hos andra och få mycket uppmärksamhet - inte att resa, ha en flört och träffa nytt folk. Jag tycker inte att det finns något rätt eller fel.

Hur menar du?

2011-07-16 @ 15:45:33
URL: http://fruktflugan.blogg.se/
Postat av: Fanny

Drama-bägare för mig.. gör allt för att skapa uppståndelse, skapa starka känslor/händelser/reaktioner, för att få uppmärksamhet.

2011-07-16 @ 15:50:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0