Booooring

Om sanningen ska fram så har jag faktiskt riktigt tråkigt just nu. För tredje kvällen i rad så sitter jag ensam hemma och eftersom jag gått utbildning hela dagen och sen jobbat på det så är jag inte alls sugen på att plugga. Så jag roar mig med att titta på en dålig film "17 igen" och träna mina stackars armar och axlar, de har fått dålig underhållning de senaste veckorna.

Jag kan ju inte träna pga foglossningarna (-från hellvetet), jag kan ju knappt gå liksom, också har jag sen förra veckan haft problem med domningar i benen och då googlade jag lite lätt på det (man vill ju inte att det ska vara något farligt liksom) och då står det "Det är inte ovanligt med domningar i benen när man kommit in i trimess 2, men du bör dra ner på träningen" - Jag tränar ju typ inget som det är nu! Jag antar att mina tankar om att jag ska kunna träna tills typ dagen innan förlossningen är mer önsketänkande än troligt. Men jag ska prova gå på ett spinning-pass innan jag sätter kortet på pause, då sitter man ju i alla fall ner så det kanske går?

Jaja, biceps, triceps, axlar och bröst kan väl inte skada att träna? Kanske har de någon apparat på Inpuls där man kan sitta ner och träna ryggen också? Så man får jämnvikt mellan bröst och rygg liksom. Jag ska kolla upp det i veckan. Håll tummarna för mig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0