30 om 2 år

Om drygt  2 år fyller både jag och Robin 30 år. Det ska bli  ballt. Vi tänkte fira det ordentligt så vi har redan börjat spara pengar. Det blir givetvis en stor fest i någon stor lokal, vi funderar på "öppen scen" eftersom vi har så många talangfulla vänner som kan både spela musik och vara roliga :)
Sen måste vi ju självklart ha någon rolig övveraskning, och /eller någon kamp. Ni som var på julfesten förra året vet ju hur lyckad "krongårdskampen" blev :)

Har ni någon rolig idé så får ni givetvis komma med tips!

Men vi måste ju även göra något roligt och själv är jag barnsligt förtjust i idén att hoppa fallskärm. Så lyckas jag inte övertala Robin så får jag i alla fall övertala mamma, hon fyller 60 då och hon är  inte så svårövertalad när det gäller det, så hon hänkar nog oavsett skulle jag tro. Vi får se hur det blir.

Googlad bild


Ser det inte härligt ut?!




Kommentarer
Postat av: robert

Liv, vi verkar vara i någon slags sync. har också snöat in mig på fallskärm det senaste halvåret och dessutom börjat smida planer för vår 30 årsfest :-)

2012-05-14 @ 21:26:42
Postat av: Liv

Fan va coolt! Och ni fyller ju året innan oss. Om ni hoppar så måste ni berätta ALLT till oss så vi blir riktigt spända, nyfikna och exalterade!

Nu längtar jag redan till er fest :)

2012-05-15 @ 07:50:12
URL: http://liivligt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0