Ständigt redo för en semla

Det är så jag ser på dem, människorna. Dem älskar semlor och är stendigt redo för att frossa i sig dessa bakverk. Och jag tror på riktigt att jag är den enda människan i hela världen som inte gillar dem. Det ska man dock helst inet säga högt. För då kan människorna bli provocerade, och en facebooksida kanske startas. "Utrota människor som inte älskar semlor! De försöker ta våran tradition från oss genom att sprida falsk semel-fakta och smutskasta vårt käraste bakverk", "Du är inte Svensk om du inte gillar semlor" eller varför inte "Vi tar gärna emot människor till vårt land, men då måste de lära sig äta semlor".
 
Och de som inte blir provocerade av den semelhatande människan måste istället påpeka hur duktig man är som överhuvudtaget kan hålla sig ifrån godsaker.
 
Gjorde jag det inte klart? Jag gillar dem inte?!
 
Nej, det går inte att inte tycka om semlan, då ljuger man, går på diet eller provocerar. Och tur är det att ingen kommer med ett namnbytesförslag för då skulle det väl bli ramaskri i stil med:
 
"Kvinnor som heter Selma tycker att det är förtryck att det feta bakelsen ska ha ett namn som liknar deras"
Vita kränkta män skulle förmodligen skriva insändare i tidningen alt. starta en facebookgrupp till, i stil med "Hata Selma, älska en semla" - Ut med dem från landet, de försöker ta vår tradition från oss. Det har alltid hetat semla och det ska alltid heta semla. Vi är ovilliga att förändra vårt samhelle och vill helst att vi ska gå tillbaka till det medletida samhället där man kunde bränna en kvinna som uttryckte sig så skammlöst kring vårt absolut värdefullaste fikabröd."
 
 
Nog flummat kring det. Jag tror att Robin i alla fall ÄLSKAR att man köper semlor på tvåpack och jag inte äter dem. Då får han ju båda för sig själv.
 

Kommentarer
Postat av: Cecilia Olivesten

Jag är inte heller så förtjust i semlor, äter för att det är "tradition" men köper med vaniljkrämsfyllning istället för mandelmassa :)

Svar: Se där, då vet jag att vi är tre i alla fall :)Jag gillar dock inte ens brödet. haha
Livan

2013-02-13 @ 14:29:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0